Чим хворіють міленіали?

Чим хворіють міленіали?

Кожні 25-30 років відбувається зміна поколінь. Вони відрізняються своєю поведінкою, прагненнями, світоглядними позиціями і, звісно, якістю здоров’я. Міленіали — найбільш свідома вікова група, однак це не свідчить, що вони менше звертаються до лікарів зі скаргами.  

Міленіали — люди, народжені у період з 1981 по 1999 рік. Українські представники цього покоління пережили чимало історичних подій, що не могло не позначитись на них самих. Які хвороби притаманні міленіалам у наш час? 

  • Депресія 
  • Гіпертонія 
  • Гіперактивність 
  • Хвороба Крона, виразковий коліт  
  • Підвищений рівень холестирину 
  • Надмірне куріння 
  • Діабет 2 типу  

Причин безліч, але найпоширенішими з них є нестабільність режиму, безмежний доступ до інформації та нерегулярне харчування. Представники покоління Y здебільшого працюють в офісах, що не може забезпечити їм достатню рухливість.  Окрім того, люди, які народилися з 1980 року, встигли стати свідками глобальних змін у світі — катаклізми, революції, війни, пандемії та економічні кризи. Це стало причиною постійної напруги та тривожності. Життя міленіалів просто перенасичене інформацією, адже звідусіль лунають невтішні новини: соцмережі, телебачення, реклама і навіть звичайні розмови.  

Як цьому протидіяти?  

  1. Забезпечте регулярну фізичну активність 
  2. Харчуйтесь збалансовано 
  3. Обмежуйте себе у користуванні гаджетами 
  4. Підтримуйте здоровий сон 
  5. Урівноважте свої робочі задачі і особисте життя 
  6. Проходьте медичні обстеження 

В останньому вам може допомогти “Медичний консьєрж” від VUSO, який гарантує своєчасну медичну допомогу, швидку організацію лікування та забезпечення медичними препаратами. 

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣