Чим хворіють міленіали?

Чим хворіють міленіали?

Кожні 25-30 років відбувається зміна поколінь. Вони відрізняються своєю поведінкою, прагненнями, світоглядними позиціями і, звісно, якістю здоров’я. Міленіали — найбільш свідома вікова група, однак це не свідчить, що вони менше звертаються до лікарів зі скаргами.  

Міленіали — люди, народжені у період з 1981 по 1999 рік. Українські представники цього покоління пережили чимало історичних подій, що не могло не позначитись на них самих. Які хвороби притаманні міленіалам у наш час? 

  • Депресія 
  • Гіпертонія 
  • Гіперактивність 
  • Хвороба Крона, виразковий коліт  
  • Підвищений рівень холестирину 
  • Надмірне куріння 
  • Діабет 2 типу  

Причин безліч, але найпоширенішими з них є нестабільність режиму, безмежний доступ до інформації та нерегулярне харчування. Представники покоління Y здебільшого працюють в офісах, що не може забезпечити їм достатню рухливість.  Окрім того, люди, які народилися з 1980 року, встигли стати свідками глобальних змін у світі — катаклізми, революції, війни, пандемії та економічні кризи. Це стало причиною постійної напруги та тривожності. Життя міленіалів просто перенасичене інформацією, адже звідусіль лунають невтішні новини: соцмережі, телебачення, реклама і навіть звичайні розмови.  

Як цьому протидіяти?  

  1. Забезпечте регулярну фізичну активність 
  2. Харчуйтесь збалансовано 
  3. Обмежуйте себе у користуванні гаджетами 
  4. Підтримуйте здоровий сон 
  5. Урівноважте свої робочі задачі і особисте життя 
  6. Проходьте медичні обстеження 

В останньому вам може допомогти “Медичний консьєрж” від VUSO, який гарантує своєчасну медичну допомогу, швидку організацію лікування та забезпечення медичними препаратами. 

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣