Перша виплата за КАСКО Patriot > СК«ВУСО»

Перша виплата за КАСКО Patriot > СК«ВУСО»

Слава Україні! VUSO на зв’язку. 

Пам’ятаєте, як ще у червні ми презентували вам наш унікальний продукт КАСКО Patriot, який покриває не лише стандартні ризики, а й воєнні. Від дати запуску нової страхової пропозиції і до сьогодні ми вже встигли здійснити дві виплати за зверненнями наших клієнтів. 

Перша виплата за КАСКО Patriot була проведена за страховим випадком, який стався наприкінці червня. Автомобіль Mazda CX-5 клієнта постраждав внаслідок артилерійського обстрілу в місті: осколок прилетів в будинок, уламки якого пошкодили транспортний засіб страхувальника. За цією подією було виплачено 41 тис. грн на усунення дефектів, зокрема відновлення лакофарбового покриття і заміна декоративних елементів.

Другий випадок стався 14 липня 2022 року у Вінниці. В той день одна з ракет потрапила в Будинок офіцерів, за 800 м від якого знаходився застрахований автомобіль Mazda CX-5. При огляді транспортного засобу було зафіксовано багато пошкоджень уламками від житлових будинків, які були розташовані поруч. У результаті кузов автомобіля потребував повного перефарбування та відновлення певних елементів. За цим страховим випадком було виплачено 95 тис. грн.

Нагадуємо, що навіть в умовах війни наша страхова компанія в повному обсязі виконує свої зобов’язання перед клієнтами. Тому можете не турбуватись про безпеку власного авто в період активних воєнних дій. 

КАСКО Patriot покриває такі воєнні ризики:

  • пошкодження уламками;
  • ризик прильоту ракети;
  • підрив на міні;
  • потрапляння під прямий обстріл (окрім біологічних, хімічних та ядерних атак).

Важливо, що повне знищення транспортного засобу не покривається.

КАСКО Patriot – VUSOблива турбота в особливі часи!

 

This page does not has your language translate


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

SUBSCRIBE to the newsletter and receive special offers! 📣