Як перевірити чинність автоцивілки? | СК “VUSO”

Як перевірити чинність автоцивілки? | СК “VUSO”

Час страшних історій... Ви прокидаєтеся серед ночі в холодному поті, адже згадали, що ось-ось має закінчитися термін автоцивілки. Схоже на реальність? Впевнені, що для когось ця ситуація знайома, адже за статистикою запит “перевірити автоцивілку” та “перевірити страховку” в Україні набирає найбільшу кількість переглядів саме з 4:00 до 6:00.  

Та повернемося до суті питання. Як же перевірити чинність своєї страховки? Існує кілька варіантів.  

  • Портал Моторного (транспортного) страхового бюро України 

Універсальний засіб, який завжди “на підхваті”. Там ви можете перевірити поліс будь-якої страхової компанії всього за кілька секунд. Для цього потрібно ввести або держномер авто, або номер поліса. Одна мить і відповідь на питання вже на екрані.  

До слова, там також можна перевірити дію “Зеленої картки”  

  • Сайт VUSO – виключно для полісів VUSO 

Очевидно, що клієнти VUSO можуть перевірити дію страхового договору на сайті. Просто натискаєте “Меню”, обираєте пункт “Перевірити поліс, вводите номер поліса і отримуєте необхідну інформацію. Також ви можете перевірити інші види страхових договорів у цьому сервісі.  
Також термін дії страховки ви можете знайти у "Особистому кабінеті" після проходження авторизації.  

  • Дія 

Було б дивно, якби ми не згадали це диво сучасних технологій. Зазвичай, там теж відображається ваш поліс страхування, однак великих сподівань все ж не покладайте, адже часом програма дає збій і не підтягує необхідний договір.  

Та попри все радимо вам не хвилюватися! Ми нагадаємо вам про те, що термін дії поліса вже закінчується і запропонуємо оформити новий.  

Безпечних поїздок з VUSO!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣