Осінні напої, які піднімуть ваш імунітет

З настанням осені наш організм стикається з новими викликами: зниження температури, часті дощі та нестача сонячного світла можуть послаблювати імунітет. Це робить нас більш вразливими до простудних захворювань. 

Щоб підтримати захисні сили організму, важливо звернути увагу на правильне харчування та здорові напої, які допоможуть зміцнити імунну систему. У цій статті ми розглянемо найкращі осінні варіанти пиття, яким можна підвищити імунітет.  

Зелений чай 

Зелений чай — це не лише смачний напій із кофеїном. Він має численні корисні властивості: це потужне джерело антиоксидантів, які підвищують імунну функцію, борються із запаленнями, захищають клітини від ушкоджень. 

Соки з цитрусових фруктів 

Цитрусові фрукти, як-от апельсини, грейпфрути, лимони та лайми, містять велику кількість вітаміну С, який відіграє найважливішу роль у забезпеченні імунної системи. 

Включивши до свого щоденного раціону ці смачні соки, ви допоможете своєму організму працювати на повну силу. 

Імбирний чай 

Імбир давно використовується в медицині завдяки своїм протизапальним властивостям. 

Смакуючи смачний імбирний чай, ви зможете не тільки зігріти своє тіло зсередини, а й зберегти його здоровим. 

Ягідні смузі 

Такі ягоди, як чорниця, полуниця і малина, мають величезну кількість корисних властивостей. Вони містять велику кількість антиоксидантів, які необхідні для імунного захисту. Регулярне вживання ягід може посилити імунні реакції і зменшити запалення. 

Настій шипшини

У шипшині міститься велика кількість вітаміну С, який оберігає імунну систему від ризику захворіти. До того ж в плодах цієї рослини аскорбінової кислоти в 10 разів більше, ніж у чорній смородині, і в 50 разів більше, ніж в лимонах. 
 
Однак ніхто не може бути захищеним на 100% від проблем зі здоров’ям, саме тому ми пропонуємо вам оформити поліс “Медичний консьєрж” для страхування всієї вашої родини — це надійний медичний захист, який гарантує вам якісне лікування. 

Та навіть за дотримання усіх рекомендацій не варто нехтувати іншими способами турботи про власне здоров'я. "Медичний консьєрж" від VUSO - саме те, що вам потрібно! Це універсальне рішення, яке забезпечить вам надійну підтримку у разі хвороби. Страхування гарантує швидку організацію медичної допомоги, обслуговування у перевірених клініках, покриття всіх рекомендацій лікаря в межах ліміту та цілодобову підтримку.

Оформити поліс можна за посиланням 

VUSO - турбота про ваше здоров'я.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣