Юридичний департамент Страхової компанії «VUSO» в 2018 році став кращим департаментом України і увійшов в ТОП 50, Піднявшись на 9 позицій > СК«ВУСО»

Юридичний департамент Страхової компанії «VUSO» в 2018 році став кращим департаментом України і увійшов в ТОП 50, Піднявшись на 9 позицій > СК«ВУСО»

Щорічно бізнес-видання «Юридична практика» публікує незалежний рейтинг «50 кращих юридичних департаментів України».

Юридичний департамент Страхової компанії «VUSO» в 2018 році став кращим департаментом України і увійшов в ТОП 50, піднявшись на 9 позицій в порівнянні з 2016 роком (37 місце в рейтингу). Серед заслуг департаменту супровід таких нових проектів як Електронний поліс, Пряме врегулювання, співпраця з провідними банками, автозаправними комплексами, перевізниками і медичними установами.

Департамент регулює юридичні питання в комунікаціях з клієнтами і партнерами. У сферу їх професійних інтересів входять не тільки участь в судових процесах, а й ведення роз'яснювальної роботи з клієнтами.

Цього року активно розвивається процес організації страхового захисту з використанням Електронного поліса ОСАЦВ. На жаль, Патрульна поліція перший час не визнавала поліс в електронному вигляді і виписували постанову про штраф за відсутність поліса. Всі судові рішення про незаконність штрафу були отримані нашими юристами. А страхувальник переконався в тому, що страхова компанія завжди стоїть на сторожі інтересів клієнта.

Юридичний департамент Страхової компанії VUSO очолює Олександр Винокуров. Команда департаменту: Карпенко Юлія, Юхименко Дмитро, Безугла Валерія, Ковальчук Карина, Закриничний Олександр.

 Олександр Винокуров: «Дуже приємно знову опинитися в ТОП 50. За отримання такого авторитетного визнання хочу особисто подякувати кожного члена нашої Команди.

Якщо раніше наші успіхи були обумовлені, в більшій мірі, роботою юридичної служби компанії в режимі 24/7, то сьогодні на перший план вийшли висока кваліфікація персоналу і правильна організація роботи.

Серед успішних практик департаменту можу виділити, в першу чергу, судову практику, оскільки впродовж багатьох років ми успішно, без залучення зовнішніх юридичних фірм, здійснюємо судове представництво інтересів компанії, що справедливо було зазначено експертами.

Крім того, в 2018 році до нас приєднався один з кращих, на мою думку, юристів України в сфері страхового права - Карпенко Юлія, в зв'язку з чим на новий якісний рівень було поставлено правовий супровід договірної роботи, взаємодія з регуляторними органами та консультування структурних ( відокремлених) підрозділів Компанії ».

Вітаємо Юридичний департамент- кращий серед провідних компаній України та бажаємо нових цікавих проектів, професійних перемог і визнання досягнень юридичною спільнотою України ».

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣