VUSO в рейтингу ТОП-100 > СК«ВУСО»

VUSO в рейтингу ТОП-100 > СК«ВУСО»

Інформаційний ресурс Delo.ua та журнал “ТОП-100. Рейтинги найбільших” визначили найкращих у галузі страхування. 

Під час обрання лідерів жюрі оцінювало роботу страховиків за динамікою показників за окремими видами страхування, співставленням якості та ціни послуг, якістю сервісу, відгуками клієнтів, репутацією СК та активністю за окремими напрямками діяльності.      

VUSO отримала здобула першість у категорії “Найкращі страхові компанії у напрямку ДМС та страхування виїжджаючих за кордон”, що підтвердило статус лідера у цьому напрямку. 

Також компанія увійшла в ТОП-5 компаній в номінації “Найкращі страхові компанії для страхування “Автоцивілки”.

Основними факторами для присудження статусу лідера стали показники діяльності компанії. У 2023 році кількість клієнтів VUSO складала майже 100 тис. застрахованих осіб, що є втричі більшим показником, порівняно з відповідним періодом минулого року. Компанія продовжує працювати над впровадженням сучасних програмних та технічних рішень, які дають змогу оперативно та якісно опрацьовувати запити клієнтів та своєчасно надавати допомогу. Про високий рівень обслуговування свідчить і фідбек клієнтів, які залишаються з компанією, продовжують дію страхових полісів та рекомендують нас іншим.

 

На цьому компанія не зупиниться. Працюємо задля підтримки економіки України та ПЕРЕМОГИ!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣