VUSO та охоронна компанія “Sheriff” розпочали співпрацю

Як забезпечити максимальний захист для свого авто та оселі? Це питання особливо актуальне в умовах воєнного стану. Страхова компанія “VUSO” та охоронна компанія “Sheriff” мають рішення.  

Відтепер клієнти SHERIFF можуть оформити страхування авто та/або майна з покриттям воєнних ризиків. Така співпраця дозволить гарантувати найвищий рівень захисту від негараздів, які можуть трапитися.  

SHERIFF дбає про охорону та безпеку, VUSO – про фінансову рівновагу!  

Переваги КАСКО від воєнних ризиків:  

  • Наявність звичайного КАСКО не є обов’язковим;

  • Можливість оформлення в доповнення до звичайного КАСКО інших страховиків;  

  • Без врахування зносу; 

  • Без огляду.  

Переваги страхування майна від воєнних ризиків:  

  • Покриття ВОЄННИХ, класичних та енергетичних ризиків;  

  • Спрощене врегулювання;  

  • Легкий в оформленні;

  • Без дострахового огляду. 

Комфорт починається з безпеки та VUSOбливої турботи!  

Довідка. Холдинг охоронних компаній SHERIFF — національний оператор охорони, який працює в Україні з 2003 року та є лідером на ринку охоронних послуг. Компанія пропонує максимальний портфель послуг у своїй сфері: розмінування (сертифікований оператор протимінної діяльності), Ліцензія на надання послуг інкасації та дозвіл НБУ на центр обробки та перерахунку коштів, фізична охорона, обслуговування та спостереження за пожежною сигналізацією, перезарядка вогнегасників, встановлення систем відеоспостереження (включно з аналітичними системами) та контролю доступу, спостереження та реагування на охоронну сигналізацію, а також послуги із супроводу клієнтів Transfer, супроводу вантажу, броньованого таксі та інші. Понад 40 000 клієнтів довірили безпеку SHERIFF.

 

СК “ВУСО” — компанія з українським капіталом, яка була створена у 2001 році. Страховик зарекомендував себе як надійний гравець на ринку страхування, про що говорить чинний рейтинг фінансової стійкості uaAA, присвоєний рейтинговим агентством “Стандарт-Рейтинг”. “ВУСО” спеціалізується на моторному, медичному, туристичному страхуванні як для корпоративних клієнтів, так і приватних осіб.

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣