VUSO стала найкращим страховиком 2022 року ⭐ СК VUSO

VUSO стала найкращим страховиком 2022 року ⭐ СК VUSO

Навіть в умовах війни ми продовжуємо не лише якісно виконувати свою роботу, а й ставати найкращими у своїй справі. International Financial Club “Bankir” присвоїв СК VUSO  нагороду у номінації “Страхова компанія року 2022” в рамках XVII Всеукраїнського конкурсу “Страхова компанія року  2022”. 

Під час вибору переможця судді звертали увагу на такі критерії:

  • репутація;
  • довіра;
  • прозорість;
  • клієнтський досвід.

Визначальними факторами в отриманні нагороди страховою компанією VUSO став високий рівень відкритості та доступності інформації про діяльність, виконання вимог законодавства, бездоганна ділова репутація, робота згідна міжнародних стандартів якості, доброчесність у взаємодії з клієнтами та ефективність менеджменту в досягненні фінансових результатів.

Головним викликом для страхової галузі цьогоріч стало повномасштабне вторгнення. Попри все VUSO змогла забезпечити безперебійну роботу, надавала якісні послуги та розширила перелік страхових пропозицій. 

Процедура вибору лідера страхової галузі відбувалася за підтримки Офісу Президента України, Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана, Ліги Страхових Організацій України, Української асоціації фінтех та інноваційних компаній, а також Української Асоціації Платіжних Систем.

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣