VUSO для бізнесу: страхування майна підприємств з покриттям воєнних ризиків

Щодня в Україну летять десятки російських ракет. Агресія ворога несе за собою колосальні збитки: станом на січень 2024 року загальна сума втрат інфраструктури зросла до майже $155 млрд, про що йдеться у дослідженні Київської школи економіки. За понад 2 роки повномасштабної війни було зруйновано або пошкоджено 78 малих, середніх та великих приватних підприємств, а також 348 держпідприємств. Втрати промисловості та підприємств складають понад $13,8 млрд.  

В таких умовах перед українським бізнесом постало глобальне питання: “Яким чином захистити майно підприємств від наслідків воєнних дій?”. Одним із найбільш дієвих варіантів розв’язання цієї проблеми є підтримка страхових компаній.  

У цьому напрямку вже активно працює СК “VUSO”, яка пропонує B2B-сегменту унікальні продуктові рішення. Передусім йдеться про страхування майна підприємств з покриттям воєнних ризиків.  

Такий вид страхування захищає корпоративних клієнтів від збитків, завданих внаслідок пошкодження, знищення майна через прямий чи опосередкований вплив ракет, безпілотників будь-якого типу, літальних боєприпасів, засобів протиповітряної та протиракетної оборони, а також уламків зазначених типів зброї. Страхова сума складає до 10 000 000 грн на кожен окремий застрахований майновий комплекс.  

На страхування приймаються всі підприємства, ОКРІМ: 

  • об’єктів енергетичної, воєнної, портової інфраструктури; 
  • аеропортів та морських портів; 
  • об’єктів, що знаходяться ближче 100 км до найближчої точки ведення бойових дій; 
  • об’єктів, розташованих на відстані ближче 1 км до військових об’єктів; 
  • політично значущих об’єктів; 
  • готелів; 
  • незавершених будівництв, не введених в експлуатацію. 

Також “VUSO” пропонує захист для автомобілів юридичних осіб за КАСКО Patriot, яке гарантує повне покриття воєнних ризиків без обмежень за кількістю страхових випадків.

Страхування майна  підприємств від воєнних ризиків є не лише стратегічним кроком для забезпечення безпеки та стабільності, але й важливим елементом управління ризиками. Надійний захист інвестицій дозволяє підприємствам зосередитися на своїй основній діяльності, а про все інше потурбується VUSO.  

Довідка. СК VUSO – компанія з українським капіталом, яка була створена у 2001 році. За період своєї діяльності страховик зарекомендував себе як надійного гравця на ринку страхування, про що говорить чинний рейтинг фінансової стійкості uaAA, присвоєний рейтинговим агентством “Стандарт-Рейтинг”. ВУСО спеціалізується на моторному, медичному, туристичному страхуванні як для корпоративних клієнтів, так і приватних осіб. 

СК “ВУСО” у своїй роботі повністю дотримується вимог чинного законодавства. На сьогодні в компанії оформлено 50 ліцензій: 17 на добровільні та 33 на обов’язкові види страхування. Для зручності клієнтів працюють 34 представництва, 2 філії та понад 20 центрів агентських продажів у всіх регіонах нашої країни. VUSO є повним членом Моторного транспортного страхового бюро України (МТСБУ), Київської Торгово-Промислової палати, Національної асоціації страховиків України та Ядерного страхового пулу України. У липні 2023 року Національний банк підтвердив прозорість структури ПрАТ “СК “ВУСО” ”.  

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣