Про волонтерство. Олег Пуцентела ⭐ СК VUSO

Про волонтерство. Олег Пуцентела ⭐ СК VUSO

Кожен українець робить внесок в перемогу нашої країни над окупантами. Хтось волонтерить, хтось донатить, а хтось відповідально виконує свою роботу, чим підтримує економіку України. В цій системі важливий кожен.

Такої думки дотримується і Олег Пуцентела, керівник представництва VUSO у Львові. “Всі процеси складаються в один ланцюг. Коли люди приходять на роботу і відповідально ставляться до своїх обов’язків – це вже внесок у допомогу, тим кому вона потрібна”, – каже він. 

Від початку повномасштабного вторгнення Олег разом з іншими колегами допомагав шукати автомобілі для військовослужбовців. Він поділився з нами власним досвідом і враженнями від роботи в таких умовах.

– Як дізналися про те, що розпочався повномасштабний наступ?

– Ми їхали на зустріч з нашими колегами у Харків. Ігор Смірнов, керівник харківського представництва компанії, подзвонив і сказав: «Марш з поїзда! Почалася війна. Тут бомблять…». І пішло-поїхало: новини, паніка в людей, поїзд далі Сум, зрозуміло, вже не пішов. Вийшли з потяга 24 лютого о шостій ранку. Виїхали звідти вже 8 березня. Весь цей час були в окупації.

– Як утворилась волонтерська ініціатива в компанії та хто до неї приєднався?

– Я вважаю, що долучилася не якась конкретна група людей. До цього долучилась вся компанія. Я не можу нас назвати волонтерами. Ми виконавці. Практично це роблять всі працівники VUSO: чи то фінансист, чи то бухгалтер, навіть страховий агент бере у тому участь. Якби всі не виконували сумлінно свою роботу, то не було б у нас можливості щось купити. 

– Яким чином шукали автомобілі для військових?

– Нам допомагають партнери, які продають нові та вживані автомобілі. У них було багато запитів і від військових, і від бізнесу на пошук хороших машин. Вони мають дуже добре налагоджені зв’язки з різними країнами. Партнери шукають машини, пропонують нам і обираємо ті, що більше підходять. Як тільки з’являється запит, ми швидко зв’язуємось з автосалоном, купуємо авто, обслуговуємо перед передачею військовим чи волонтерам. 

– Як змінилася компанія після 24 лютого?

– Загалом, як і всі, ми почали глибше сприймати життя, стали мудрішими. У нас додалося багато зморшок. Незалежно від нашої позиції серед інших компаній VUSO намагається робити значний внесок. Мені здається, у нас це виходить.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣