Про сміливість. Юрій Правосуд

Вже два роки українські військові боронять незалежність нашої Держави. Наші захисники не були народжені для війни, однак вони не сховалися від відповідальності і знайшли у собі сміливість стати на захист вільного майбутнього нашого народу. Серед них Юрій Правосуд — водій VUSO.

Обличчя цієї людини знає ледь не кожен працівник Головного офісу VUSO, тому що коли потрібно щось доставити чи довезти когось в інше місце, всі звертаються до нього. Можемо гордо стверджувати, що він знає свою справу на всі 100%. 

У жовтні 2023 року Юрій був мобілізований у Збройні сили України. Після проходження навчання його підрозділ було направлено  в одну з найгарячіших точок — в район Бахмута. Під час виконання одного з бойових завдань  Юрій зазнав серйозного поранення ноги. 

Завдяки допомозі бойових побратимів та медиків, Юрія своєчасно було евакуйовано з поля бою, надано медичну допомогу і ногу було врятовано.. Позаду вже понад 10 складних операцій, а попереду ще декілька місяців реабілітації. 

Ми щиро захоплюємось силою духу та сміливістю цієї людини! Бажаємо Юрію швидкого відновлення і з нетерпінням чекаємо на його повернення до нашої великої команди! 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣