Подбайте про своє майно з VUSO > СК«ВУСО»

Подбайте про своє майно з VUSO > СК«ВУСО»

Дім — це ваша надійна фортеця, і зовсім не хочеться, щоб з нею щось трапилося. Це б'є не тільки по кишені, але і по відчуттю безпеки. Ми не можемо передбачити затоплення сусідами, пошкоджений дах або пожежу. Зате можемо запропонувати страховку вашої нерухомості та майна. З цим полісом ви зможете відновити свій ремонт, не турбуючись про фінанси.

 

Страхування нерухомості та майна від VUSO включає тільки необхідні опції. В цей поліс входять такі ризики:

  • затоплення, пожежа, вибух побутового газу, крадіжка зі зломом;
  • відповідальність застрахованого за заподіяння шкоди третім особам;
  • пошкодження елементів декору і внутрішніх комунікацій (труби, електрика).

Замовити такий поліс можна, залишивши заявку за посиланням. Для забезпечення безпеки вашої нерухомості, нам не потрібно її оглядати.

 

Вартість страхування майна — від 100 гривень на місяць. Сума компенсації відповідає сумі отриманих збитків. Виплати до 10 000 гривень (при загальній страховій сумі до 1 млн грн) і до 30 000 гривень (при загальній страховій сумі понад 2 млн грн) здійснюємо без довідок, щоб ви якомога швидше могли приступити до оновлення своєї домівки.

 

Ви можете застрахувати у нас і старе, і нове житло. А також — орендовану і заміську нерухомість. Спокійно вирушайте в подорожі чи відрядження — ваша квартира під надійним захистом VUSO.

 

Наші фахівці на зв'язку цілодобово. При настанні непередбачених ситуацій ми реагуємо швидше ваших близьких, і якомога швидше виплачуємо компенсацію.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣