ОСЦПВ вже недостатньо або чому українські водії доплачують зі своєї кишені? > СК«ВУСО»

ОСЦПВ вже недостатньо або чому українські водії доплачують зі своєї кишені? > СК«ВУСО»

Страхова компанія «ВУСО», враховуючи значне підвищення вартості комплектуючих частин, звертає увагу клієнтів, що суми страхового відшкодування по ОСЦПВ при настанні страхового випадку не достатньо.

 

За поточний рік почастішали випадки, коли сума виплат за ремонт автомобіля перевищує 50 тис. грн. (сума страхового ліміту). Таким чином, автоцивілка все частіше не покриває вартість необхідного ремонту автомобіля.

 

Подорожчання пояснюється дуже просто: сума ремонту автомобіля на 80% складається з витрат на запчастини. Через стрімкий курс валют злетіли й ціни на запчастини, що ввозяться станціями технічного обслуговування з-за кордону. Враховуючи ріст курсу валют, сума середнього ремонту автомобілю зросте ще на 12-15% найближчими місяцями, а це буде означати, що українські водії все частіше муситимуть доплачувати за ремонт зі свого гаманця.

 

Коли Ви є винуватцем ДТП, та сума ремонту потерпілого автомобіля перевищує 50 тис. грн., то виплатити решту маєте Ви. Якщо ж подібні виплати Ви не можете справити одразу, по потерпілий може звернутися до суду та, через Державну виконавську службу, з Вас будуть стягувати ці гроші шляхом накладання арешту на банківські депозити або списуючи 20% з заробітної плати.

 

Для того щоб уникнути подібних фінансових проблем в майбутньому, Ви можете придбати поліс добровільного страхування цивільної відповідальності (ДЦВ). Експерти рекомендують збільшити суму на 50-100 тис. грн. Подібні міри не тільки збережуть Ваші нерви, але також будуть гарантією, що в разі ДТП, Ви зможете відшкодувати збиток потерпілому. Купуючи ДЦВ, Ви купуєте спокій і гарантію, що в разі ДТП Вам не доведеться платити з власної кишені.

 

Страхова компанія «ВУСО» бажає Вам приємної та безпечної дороги!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣