Медицина за кордоном: 3 історії від VUSO > СК«ВУСО»

Медицина за кордоном: 3 історії від VUSO > СК«ВУСО»

Зустріти українців за кордоном зараз не складно. Від початку повномасштабного вторгнення за межі України виїхало понад 6 млн громадян. І навіть в умовах відносної безпеки в інших країнах декому “пощастило” потрапити у неприємні ситуації, які могли суттєво вплинути на фінансову рівновагу. Передусім йдеться про проблеми зі здоров’ям, лікування яких закордоном коштує досить дорого. В таких обставинах опинилися і деякі клієнти нашої компанії.

Поїздка в Індонезії

Поїздка “з вітерцем” в Індонезії закінчилась для наших клієнтів дорожньо-транспортною пригодою за 30 км від населеного пункту.  Внаслідок аварії чоловік та жінка отримали численні ушкодження різного ступеня важкості. Також у клієнта було виявлено перелом ключиці.

Завдяки злагодженій роботі нашої інтернаціональної команди постраждалі отримали медичну допомогу, включно з операцією. Навіть попри те, що клієнт знаходився у важкодоступному районі зі специфічним кліматом фахівці своєчасно та якісно виконали свою роботу. 

За цим страховим випадком було здійснено виплату в розмірі 7700 USD. 

Критичний випадок в Єгипті

Під час перебування в Єгипті клієнтку (63 роки) було госпіталізовано з внутрішньочерепним крововиливом. Враховуючи критичний стан жінки під час звернення в клініку Хургади, було прийняте рішення про транспортування пацієнтки на спеціалізованому реанімобілі в Каїр до профільної лікарні. Завдяки швидкій та кваліфікованій роботі команди було проведено операцію, яка врятувала жінці життя.

Рідкісна хвороба

36-річна клієнтка, яка знаходилась в Індонезії, звернулась до нас зі скаргами на високу температуру (понад 40 °C). Жінку відразу було госпіталізовано. Оскільки висока температура може бути симптомом багатьох захворювань, було проведено низку додаткових нестандартних обстежень, за результатами яких було виявлено гарячку Денге – гостру інфекційну хворобу, яка викликає багато ускладнень та може нести загрозу життю. 

Встановлення діагнозу допомогло своєчасно призначити лікування, яке призвело до повного одужання клієнтки.

Як ви вже зрозуміли, не варто нехтувати своїм здоров’ям, особливо якщо знаходитесь за кордоном. Щоб захистити себе і свою фінансову стабільність під час перебування за межами України, оформіть страхування. Воно стане гарантією якісної медичної допомоги в інших країнах.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣