Лідери авторинку півдня України, з ініціативи СК VUSO і Odessa Racing Yacht Club, взяли участь у аматорській регаті у водах чорного моря > СК«ВУСО»

Лідери авторинку півдня України, з ініціативи СК VUSO і Odessa Racing Yacht Club, взяли участь у аматорській регаті у водах чорного моря > СК«ВУСО»

Усі ми різні: в кожного своя робота, свої завдання, свої плани й цілі. Досить складно знайти те, що може повністю привернути увагу й згуртувати абсолютно різних людей в одну команду.

Лідери авторинку півдня України, з ініціативи СК VUSO і Odessa Racing Yacht Club, взяли участь у аматорській регаті у водах чорного моря, біля берегів перлини нашої країни — міста Одеси. Сонячна погода, новий досвід, нестримний азарт і багато інших яскравих моментів перетворили бізнес партнерів у друзів, які разом підкорюють стихію. 

05.08.2020  команда професійних яхтсменів з ORYC, в рамках програми просування вітрильного спорту в м. Одеса, провели базовий інструктаж і організували три гонки для автодилерів і представників СК VUSO. З 23 учасників було сформовано 5 команд, до кожної з якої був закріплений досвідчений шкіпер. Завданням шкіпера було організувати необізнаних у вітрильному спорті учасників у повноцінну команду й привести їх до перемоги. Змагання пройшло зі справжнім спортивним запалом. Кожна команда боролася до останнього, прагнучи до перемоги. За підсумками регати була проведена церемонія нагородження та міні фуршет.

Раніше бізнес партнери, а тепер і друзі, об'єднані новим хобі, змогли поділитися своїм досвідом в неформальній обстановці, обговорити спільні проблеми й шляхи їх вирішення. На думку Голови правління СК VUSO — Андрія Артюхова, — такі зустрічі завжди сприяють розвитку бізнесу кожного з учасників. Компанія продовжить виступати ініціатором подібних заходів.

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣