Франшиза в страхуванні > СК«ВУСО»

Франшиза в страхуванні > СК«ВУСО»

Незрозумілим моментом при оформленні страхового поліса для багатьох залишається поняття франшизи. Ми готові роз'яснити його страхувальникам для того, щоб умови поліса стали абсолютно прозорими, повністю доступними. Термін страховка франшиза означає суму компенсації збитку, що отримується страховиком якщо виникає випадок, передбачений в страховому полісі.

Розрізняють такі різновиди франшизи, які обов'язково прописуються в Договорі, передбачаються правилами страхування:

  • умовна —­ означає, що відшкодування страхове в повному обсязі виплачується виключно, коли розмір його перевищує встановлену договором франшизу, інакше компенсація не виплачується зовсім;
  • безумовна — віднімається від суми страхового відшкодування завжди в розмірі, що встановлений договором.

При страховці без франшизи умови виплат компенсацій цілком здійснюються страховою компанією. Даного роду поліси часто дорожчі, тому вирішивши заощадити, варто все ж ретельно оцінити "плюси" і "мінуси" страхування з франшизою.

Страховка з франшизою, наприклад, автомобіля, стимулює водія бути обережним на дорозі, не забуваючи, що при ДТП нехай невелике відшкодування, але все­ таки доведеться виплатити з власної кишені.

В VUSO можна підібрати страховий поліс, що оптимально відповідає запитам страхувальника, а також з обов'язковим дотриманням усіх тонкощів юриспруденції. Наприклад, форми договору страхування, що передбачають франшизу або без неї, істотної різниці не мають, за винятком обов'язкового пункту про те, що франшиза нульова в другому варіанті. Без такої вказівки при розгляді в суді у сторін виникнуть складності.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣