Як оформити поліс за кордоном? > СК«ВУСО»

Як оформити поліс за кордоном? > СК«ВУСО»

Багато українців, які виїхали за кордон, стикнулися з питанням: “А як оформити страховку за межами України”? Це питання цілком логічне, адже до певного моменту деякі види страхування можна було придбати лише у офісі компанії. Та зараз з цим проблем не виникне! Ми потурбувались про те, аби ви мали можливість оформити поліс навіть за кордоном. 

Найпопулярніші страхові продукти для виїзду за межі України можна з легкістю оформити на сайті компанії. До них належить медичне страхування подорожуючих за кордон, “Зелена карта” та КАСКО. 

Перший варіант потрібен для того, аби захистити ваше здоров’я від хвороб і гаманець від зайвих витрат. Наявність цього страхового поліса гарантує вам високий рівень обслуговування в медичних закладах, швидку організацію кваліфікованої допомоги та постійну підтримку міжнародного асистанса. Наголошуємо, що в разі придбання поліса з-за кордону його дія розпочнеться лише на 5 день після оформлення.

“Зелена карта” – обов’язковий вид страхування, який працює за принципом ОСЦПВ, але за межами України. Цей договір забезпечить вам фінансову підтримку в разі ДТП з вашої вини, а також ви можете уникнути проблем на кордоні.

КАСКО допоможе відновити ваше авто в разі, якщо ваше авто постраждає внаслідок різних обставин: від умисного заподіяння шкоди третіми особами до дорожньо-транспортних пригод. Важливо, що VUSO в пакеті КАСКО “Антистрес” покриває збитки там, де інші відмовляють: пошкодження емблеми, номерних знаків, самовільний рух авто, відкриття дверей/багажника на парковці, збитки при перевезенні евакуватором, пошкодження на СТО та під час мийки. 

То ж як оформити поліс? Все просто!

Зайдіть на сайт компанії, оберіть потрібний продукт, заповніть необхідну інформацію, сплатіть договір і все! За кілька хвилин на вашу електронну пошту надійде електронний поліс, який має таку ж силу, як і паперовий. 

Подорожуйте безпечно з VUSO!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣