Що варто взяти з собою на відпочинок?

Прийшов час збирати валізи у відпустку, саме тому VUSO підготували вам список що точно потрібно брати з собою. 

Одяг: 

Підготуйте легкий одяг закритий і відкритий, купальники або плавки, декілька пар шкарпеток, спідня білизна, обов’язково головний убір, домашній одяг і спортивний костюм. 

Взуття: 

Багато пар нам не потрібно, але варто бути готовим до всіх випадків, тому візьміть із собою: сандалі чи босоніжки, зручні кеди, сланці чи в’єтнамки для пляжу і тапочки для дому.  

Гігієна: 

Звісно, вам знадобиться приладдя для гігієну, тому беріть із собою зубну щітку та пасту, бритву та засоби для гоління, гель, мило, шампунь, ватні палички, туалетну воду, дезодорант, гребінець, два рушники (для обличчя та тіла), вологі та сухі серветки. 

Аптечка: 

Будемо сподіватися, що аптечка вам не знадобиться, але краще бути готовим до всього, саме тому ми залишаємо перелік, який вам допоможе: знеболювальні, від розладів ШКТ від діареї, від застуди, від температури, від нежиті, від запалень горла, бинт, пластир, перекис водню, від алергії, від укусів, інші медикаменти щодо призначення лікаря чи потреб. 

Техніка: 

Сто відсотків потрібно показати друзям, де ви були, тому не забуваємо телефон, фотоапарат з додатковою карткою пам’яті, зарядні пристрої, навушники, щоб в дорогу не було сумно і power bank, щоб бути завжди на зв’язку. 

Пляжні приналежності:

Ви їдете відпочивати, тому для пляжу беремо парасольку від сонця, рушники, засоби для засмаги, килимки і сумку, в яку ви це зберете. 

Документи: 

Один з найважливіших пунктів — це документи, тому перед самим виїздом перевірте наявність паспорту, квитків, посвідчення водія, інформації про заброньований готель та підтвердження броні, медичний поліс, страховка, банківських карток і готівки.

Також можете забезпечити себе: аксесуарами, доглядовою і декоративною косметикою, запасом їжі і води в дорогу.

VUSO бажають гарного відпочинку.

This page does not has your language translate


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

SUBSCRIBE to the newsletter and receive special offers! 📣