День Незалежності України

24 серпня — день відновлення незалежної Української Держави. Крізь століття наша нація берегла свою ідентичність і відстоювала право бути вільним народом на своїй землі:  від часів Київської Русі до сьогодення вона залишалася на варті своїх традицій, мови, віри та культури, зберігаючи свою самобутність у найважчі моменти історії.  

Єдність — наша головна національна риса. Саме вона стала запорукою нашої сили та стійкості у часи буремних змін та боротьби. Незалежно від викликів, які стоять перед нами, лише разом ми можемо подолати будь-які труднощі та відбудувати сильну країну.  

“У часи, коли в українських містах лунають сирени, цей День набув нових значень. Це нагадування, що боротьба триває і ми маємо щодня працювати задля перемоги України”, — каже Голова Правління СК VUSO Андрій Артюхов. “Наша незалежність — результат титанічної роботи ЗСУ, медиків, волонтерів та усіх, завдяки кому ми живемо в суверенній країні. Пам’ятаймо ціну нашої свободи і робімо все можливе для щасливого та вільного майбутнього наступних поколінь”, — додає він.  

З Днем Незалежності, Україно! 

This page does not has your language translate


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

SUBSCRIBE to the newsletter and receive special offers! 📣