VUSO_Team взяла участь у 31 пробігу під каштанами

Пробіг під каштанами — щорічна ініціатива, спрямована на підтримку Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. VUSO вже вкотре приєдналась до благодійної акції.  

Традиційно команда компанії влаштувала 2 етапи пробігу: для дітей та для дорослих. Загалом цього року до спортивного заходу долучилося 56 працівників VUSO. 

Нагадаємо, що у 2023 році БФ “Пробіг під каштанами” акумулював необхідну суму для придбання операційний стіл для відкритих кардіохірургічних операцій з використанням штучного кровообігу в найменших дітей  та 2 карети швидкої допомоги для ЗСУ.  

Участь у благодійному заході вже стала традиційним святкуванням Дня Києва і можливістю підтримати тих, хто потребує допомоги.  

“Це важлива справа, яку не можна сьогодні ігнорувати. VUSO_Team вкотре біжить заради маленьких сердець з розумінням того, що саме це покоління буде будувати щасливе майбутнє нашої країни. Кожен дорослий українець повинен усвідомлювати свою відповідальність перед дітьми, які, безумовно, заслуговують на мирне, радісне і здорове дитинство”,  розповідає Голова правління СК VUSO Андрій Артюхов. 

Довідка. 31-й «Пробіг під каштанами» об’єднав понад 7 000 небайдужих учасників, які в День Києва вийшли на старт заради порятунку маленьких українських сердець. Як і минулого року в умовах воєнного стану учасники не збиралися на єдиній локації, а виходили на прогулянку чи пробіжку в будь-якому безпечному місці по всьому світу, щоб подолати традиційні 5 кілометрів. 

 

This page does not has your language translate


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

SUBSCRIBE to the newsletter and receive special offers! 📣