СК VUSO та Benish GPS: нове партнерство на ринку автобезпеки

Лідер ринку автобезпеки, компанія  Benish GPS, розробила для клієнтів страхової компанії VUSO спеціальну лімітовану лінійку супутникової системи автобезпеки на базі системи Benish GUARD Force Light —  Benish Force VUSO Care.  

Завдяки цьому клієнти VUSO відтепер можуть разом із договором страхування додатково забезпечити захист свого авто від спроби викрадення за ексклюзивними умовами.  Придбати таку систему можливо лише через представників страхової компанії VUSO.

Така ініціатива зробить високотехнологічний захист доступнішим для широкого кола автомобілістів і стане ще одним кроком до  забезпечення комфортного клієнтського сервісу. 

Скористайтеся можливістю вже сьогодні!

Деталі за номером 0 800 503 773 та у менеджерів СК VUSO.

Довідка. СК “ВУСО” — компанія з українським капіталом, яка була створена у 2001 році. Страховик зарекомендував себе як надійний гравець на ринку страхування, про що говорить чинний рейтинг фінансової стійкості uaAA, присвоєний рейтинговим агентством “Стандарт-Рейтинг”. “ВУСО” спеціалізується на моторному, медичному, туристичному страхуванні як для корпоративних клієнтів, так і приватних осіб.

СК “ВУСО” у своїй роботі повністю дотримується вимог чинного законодавства. На сьогодні в компанії оформлено 50 ліцензій: 17 на добровільні та 33 на обов’язкові види страхування. Для зручності клієнтів в Україні працюють 34 представництва, 2 філії та понад 20 центрів агентських продажів. У липні 2023 року Національний банк підтвердив прозорість структури ПрАТ “СК “ВУСО”. 

Benish GPS —  лідер ринку супутникових систем безпеки та моніторингу транспорту. Компанія є частиною міжнародного холдингу BENISH GROUP, що працює в 18-ти країнах світу.

 
 

 

 

This page does not has your language translate


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

SUBSCRIBE to the newsletter and receive special offers! 📣