Звертаємо увагу на вибір страхової – виплати ОСАГО за новою процедурою > СК«ВУСО»

Звертаємо увагу на вибір страхової – виплати ОСАГО за новою процедурою > СК«ВУСО»

Наявність полісу обов'язкового страхування цивільно­правової відповідальності власників автомобілів, який ще називають ОСАГО або автоцивілка -­ вимога законодавства і необхідність. Адже ситуація на дорогах іноді непередбачувана, а водійська дисципліна і дотримання правил дорожнього руху не завжди оберігає від неприємностей.

З 2016 року порядок врегулювання збитків за полісами ОСАГО може бути змінений. Відповідний проект зміни до Закону України «Про обов'язкове страхування цивільно­правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» переданий до Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності. Згідно з документом, постраждалі в аварії зможуть звертатися за страховою виплатою не до страховика винуватця ДТП, а до компанії, у якої придбали поліс ОСАГО. Страховик потерпілого здійснює своєму клієнтові виплату. Потім всі необхідні документи надсилаються в Моторно­транспортне страхове бюро України (МТСБУ) для отримання компенсації.

За Законом України «Про електронну комерцію», договір страхування ОСАГО з використанням прямої процедури врегулювання збитків може бути представлений в електронному вигляді, що дуже зручно, так як справжність поліса легко перевірити.

«Страхова компанія ВУСО вітає нововведення в галузі прямого регулювання ОСАГО. Ми цінуємо своїх клієнтів і будемо раді принести їм додаткову користь. У складних ситуаціях людина звертається до тих, кого добре знає і довіряє. Сподіваюся, що клієнти будуть більш відповідально ставитися до вибору страхової компанії, адже страхове відшкодування вони будуть отримувати саме у нас», ­ прокоментував ситуацію Олександр Шойхеденко, Голова наглядової ради СК ВУСО.

Український ринок заполонили недійсні поліси ОСАГО. За найгіршими прогнозами, в обігу їх може бути до 700 000. Це ­- величезна цифра, адже всього в країні понад 7 млн полісів. Виходить, що кожен 10­й може виявитися фальшивим. Щоб уникнути стресових ситуацій, СК ВУСО рекомендує відповідально підходити до вибору страхової компанії, в якій будуть придбані поліси. Придбати поліс обов’язкового страхування цивільної відповідальності можна на сайті компанії з безкоштовною доставкою по Україні. 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣