Захист житла для орендарів

Оренда житла — процес досить відповідальний. Укладаючи договір із власником оселі, ви берете на себе нові зобов’язання та відповідальність за її збереження. В таких випадках багато людей вдаються до додаткових способів захисту власної домівки, аби убезпечити себе від негараздів. 

  1. Регулярне проведення профілактичних робіт та перевірки усіх комунікацій

Ретельний догляд та обслуговування житла можуть запобігти багатьом негараздам. Регулярне проведення технічного обслуговування, перевірка систем опалення та вентиляції, а також вчасний ремонт будь-яких пошкоджень можуть допомогти уникнути серйозних проблем у майбутньому.

  1. Встановлення системи безпеки 

Установка системи безпеки, такої як сигналізація, відеоспостереження чи системи контролю доступу, може значно знизити ризик крадіжок та інших злочинів у вашому житлі.

  1. Укладення чіткого договору оренди 

Перед тим як вступати у будь-які угоди, важливо уважно ознайомитися з умовами договору оренди. Договір має містити всі умови оренди, включаючи розмір орендної плати, строки оплати, правила проживання, відповідальність за ремонт та обслуговування житла та інші важливі положення. Важливо також переконатися, що всі умови договору є чіткими та зрозумілими для обох сторін.

  1. Страхування житла

Страховий поліс орендаря може захистити житло від різних ризиків, таких як пожежа, повінь, крадіжка тощо. Цей вид страхування може також покривати витрати на ремонт житла в разі пошкоджень, які сталися через непередбачені обставини.

VUSO пропонує оформити страхування нерухомості в Україні за доступною ціною та вигідними умовами. 

VUSO на варті вашого спокою!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣