Як почався туристичний сезон в умовах коронавірусу для VUSO > СК«ВУСО»

Як почався туристичний сезон в умовах коронавірусу для VUSO > СК«ВУСО»

Ми проаналізували перший туристичний місяць в період коронавірусу. Детально про це розповіла Світлана Дяченко, директор департаменту андеррайтингу та врегулювання особистих видів страхування.

За її словами, перший місяць відпусток під час карантину почався швидко. З такою ж швидкістю відновилося і класичне страхування в популярні курортні напрямки — Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія, Чорногорія.

У другій місяць літа цього року ми застрахували 131 029 туристів, що становить 55% від кількості 2019 року. У липні у нас було 6 великих кейсів, за перші два тижні серпня ми організували й прогарантувала 13 великих випадків.

По COVID-19 у нас відбулося 9 виплат. В основному — компенсації вартості туру через неможливість здійснити поїздку за позитивного результату ПЛР. Також спостерігається тенденція збільшення кількості випадків коронавірусу й у туристів, які вже знаходяться в подорожі. Зараз ми зафіксували 10 кейсів COVID-19 за кордоном.

У період пандемії лікарі дуже обережні щодо коронавірусу і призначення ПЛР-тестування за найменших симптомів застуди. При розширеній програмі Anti-COVID ми оплачуємо вартість тесту, не залежно від результатів. При базовій програмі покриваємо вартість тесту тільки з позитивним результатом.

У березні, коли більшість страхових компаній відмовляли в покритті ризику коронавірусу, ми в VUSO створили перший продукт лінійки страхування COVID-19 — страхування фінансового ризику неможливості здійснити поїздку через новий вірус. Надалі ми стали розширювати цю страховку додатковими опціями.

Ми прагнемо створювати продукти, які передбачають потреби наших клієнтів, навіть в такі непередбачувані часи, як пандемія коронавірусу.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣