Як перестати турбуватися и відпочити на 100% > СК«ВУСО»

Як перестати турбуватися и відпочити на 100% > СК«ВУСО»

У кожного з нас власний рецепт ідеальної відпустки. Хтось вважає за краще ніжитися на сонці і пити коктейлі в пляжному барі, а хтось ­-  спускатися на лижах з гірських схилів. Так чи інакше, відпустка ­ найкращий час року. Однак, вона принесе радість і відновить сили тільки в тому випадку, якщо ні про що не турбуватися і позбутися ледве помітного, але постійно крокуючого за нами по п'ятах стресу.

Але як перестати турбуватися, якщо далеко від дому нас чекають сюрпризи і не завжди приємні. Адже навіть мандрівники, які не раз відпочивали за кордоном і ретельно готуються до поїздок, потрапляють в неприємності. Мова не про екстремалів, що підкорюють гірські кручі і морські глибини. Практика показує, що зазвичай люди страждають через застуду, отруєння або травм на кшталт вивиху ноги. Прикро, якщо відпустка затьмарить така безглузда випадковість плюс непередбачені витрати.

 Гарантія спокійного, безтурботного, повноцінного відпочинку -­ туристичне страхування. Воно покриває витрати на медичну допомогу і компенсує неприємності, що виникають в подорожі. В незрозумілій танепередбаченій ситуації туристу з полісом на руках простіше впоратися з труднощами і перенести стрес, ніж без цього документа. Адже людина не залишиться один на один з бідою, а отримає допомогу.

Психолог Шерон Мельник у своїй книзі «Стресостійкість» стверджує, що проблема стресу на 50% складається з факторів, які ми контролюємо, і на 50% з того, що нам не підсилу. У подорожі ­ більше ризиків, які ми не контролюємо, ніж удома. Страхування під час поїздки ­ це відповідальність за свої 50%.

Отримання страховки у деяких туристів асоціюється зі стомлюючою бюрократією, як отримання візи. Ми хочемо вас заспокоїти: паперова тяганина залишилася в минулому. З 2015 року відповідно до Закону «Про електронну комерцію» в електронного полісу юридична сила, як і у звичайного, оформленого в офісі. Страховий поліс, замовлений, оплачений і отриманий онлайн, у туриста приймають посольства при оформленні візи та асистуючі компанії при наданні медичної допомоги.

Переконайтеся в зручності такого підходу разом зі страховою компанією ВУСО. Перед поїздкою замовте поліс на сайті, розрахуйтеся банківською картою, отримайте на e­mail документ. На це потрібно 5 хвилин і поліс у вас в руках!

І головним враженням, яке залишиться до наступної відпустки буде­ радість, а не розчарування та непередбачені витрати.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣