Встигаємо раніше ніж Ви починаєте хвилюватися, СК VUSO

Встигаємо раніше ніж Ви починаєте хвилюватися, СК VUSO

Обирайте поліси в VUSO, і відчуєте плюси професійного сервісу. Якісне та швидке розв'язання проблем із Вашим автомобілем — наші головні переваги.

Ми вважаємо, що швидкість виплати — основне, що потрібно нашим клієнтам. Адже будь-якому водієві важко довго обходитися без свого автомобіля.

Купуючи ОСЦПВ, обов'язкове страхування, слід пам'ятати, що цей поліс передбачає відшкодування, пов'язані з витратами на пошкодження машин третіх осіб, Ваш автомобіль за даним договором не захищений. Вартість поліса залежить від регіону реєстрації авто, об'єму двигуна, стажу безаварійного водіння, наявності та розміру франшизи.

З полісом  Ви купуєте спокій і передаєте розв'язання проблем з потерпілим страховій компанії. В середньому по Україні компенсацію виплачують за 90 днів. Ми ж прагнемо робити це швидше і якісніше. За підсумками першого півріччя 2020 року середній термін виплат по ОСЦПВ склав 42 дні. 

Для захисту свого автомобіля варто підібрати програму повного КАСКО. Цей поліс вберігає Вашу машину від будь-яких пошкоджень, викрадення або в разі повної загибелі. 88% наших клієнтів по КАСКО отримують виплати за період не більше 7 днів. Оформивши КАСКО в VUSO, ви можете бути повністю спокійним за свій автомобіль, що б з ним не сталося.

З 2001 року автострахування — одне з ключових напрямків VUSO. Тільки за минулий рік ми компенсували нашим клієнтам понад 98 мільйонів гривень.

Ми прагнемо перевершувати всі Ваші очікування. І впевнено йдемо до поставленого завдання! VUSO встигає раніше, ніж Ви починаєте турбуватися.

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣