Україна відзначила третю річницю безвізового режиму > СК«ВУСО»

Україна відзначила третю річницю безвізового режиму > СК«ВУСО»

11 червня безвізовому режиму для українців виповнилось три роки. Саме стільки часу в нас було, аби побачити ще більше нових країн, насолодитися емоціями від подорожей та познайомитися з цікавими людьми!

Для України подорожі без візи відкриті в більш як 100 країн. За три роки українці здійснили 49 мільйонів поїздок до Європи. Тільки цього року, до початку пандемії, туристи їздили до ЄС 3 мільйони разів. Найбільш популярними напрямами стали: Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Італія, Іспанія, Португалія, Німеччина. 

У 2018 році кількість туристів, які придбали поліси на сайті VUSO, збільшилась у 2,5 рази, а в 2019 — ще на 70%. За підсумками 2019 року VUSO стала лідером за кількістю застрахованих в Україні, 2 мільйони туристів обрали нас. 

Усе частіше люди планують свої подорожі без допомоги туроператорів, самостійно обирають авіаквитки та оформляють страховку в інтернеті. У VUSO є поліс, який не лише позбавить Вас турбот під час  відпочинку, але й звільнить від клопоту, навіть у випадку захворювання на коронавірус. Адже наразі держави, які приймають туристів, не несуть відповідальності за захворювання подорожуючих на COVID-19. Лише деякі страхові компанії пропонують страхування від коронавірусу під час туристичних подорожей, і VUSO — одна з них.

Страховий поліс VUSO, залежно від пакету, покриває: медичні витрати, амбулаторне лікування, стаціонарне лікування, страхування від нещасного випадку, страхування багажу, втрату багажу, юридичну допомогу, затримку або відміну рейсів. 

У разі настання питань зі страхування, просто зателефонуйте до представника VUSO, вкажіть своє ім'я та розкажіть про те, що з Вами трапилось. Далі наш працівник детально пояснить, що робити у Вашому випадку. Пам'ятайте — Ви в надійних руках!

Ми сподіваємось, Ваші подорожі пройдуть без поганих сюрпризів. VUSO завжди поруч, аби надати Вам якісний і оперативний сервіс!

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣