Що купити в оселю? Світло. Blackout edition | СК “VUSO”

Що купити в оселю? Світло. Blackout edition | СК “VUSO”

Енергетики вже встигли всіх попередити про те, що блекаутів не уникнути. Звісно, з такими сусідами варто готуватися до різних варіантів розвитку подій. Але не панікуємо, запасаємось усіх необхідним та продовжуємо нашу боротьбу. До слова, ось вам кілька бюджетних рекомендацій, які допоможуть забезпечити приміщення світлом на випадок, якщо зникне електроенергія.  

  • Акумуляторні лампочки 

Ідеальна альтернативна для освітлення приміщення. Працює за таким принципом: ви вкручуєте її замість звичайної лампочки, поки є світло вона заряджатиметься. Коли ж електроенергія зникне, то почнеться магія! Ви просто натискаєте вимикач і вона буде працювати. Перевірено на досвіді авторки цієї статті!  

Орієнтовна вартість: від 150 грн 

  • Ліхтар для кемпінгу 

Очевидно, що велика кількість крутих штук для блекаутів прийшла до нас від туристів, які знають, що таке життя в умовах відсутності цивілізації. Один з цих девайсів - кемпінгова лампа. Клацнув на кнопочку і все навколо вийде з мороку темряви.  

Орієнтовна вартість: від 250 грн 

  • Ліхтарі, гірлянди, LED-стрічки або все, що працює від батарейок або павербанків 

Це просто хіт блекаутного сезону! Чудовий спосіб освітити своє помешкання і створити особливу атмосферу. Особливо вражаюче виглядають LED-стрічки, які можуть змінювати колір. А ще можна забрати у молодшого покоління лампи, з якими вони знімають ТікТоки.  

Орієнтовна вартість: від 50 грн  

  • Свічки

База. Грунт. Основа! Безпрограшний варіант, який на певний час вирішить проблему зі світлом. Однак тут краще обійтися без варіантів з поєднанням ароматів. Часто перебування в закритому приміщенні зі специфічними запахами може викликати головний біль. Повірте на слово, краще не мішати. 

Орієнтовна вартість: від 15 грн  

  • Олійні та гасові лампи 

І не варто недооцінювати цей засіб. Виглядає ефектно і світить достатньо добре.  

Орієнтовна вартість: від 450 грн 

  • Акумуляторні батарейки та зарядний пристрій для них  

Не для всіх виявилась очевидною можливість використання батарейок, які можна повторно зарядити. Ціна таких дещо більша, але на практиці економія відчутна.  

Орієнтовна вартість: від 300 грн  

Не забувайте, що постійні відключення і перепади напруги можуть призвести до несподіваних поломок, тому слідкуйте за безпекою вашого будинку. Як варіант, ви можете оформити страхування “Е-комфорт”, яке вбереже оселю від негараздів.  

Пам’ятайте, що жодні проблеми не зможуть загасити вогонь нашої віри в перемогу!  

 

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣