Топ речей для розваги та дозвілля під час Blackout

Топ речей для розваги та дозвілля під час Blackout

Блекаут — це ще те випробування для людської психіки. Чимало людей, після зимових відключень скаржились, що в суцільній темряві дуже складно знайти собі заняття, яке могло б відволікти від нав’язливих думок. Звісно, можна мовчки споглядати у вікно, вишукуючи в сусідніх будинках, хоч якийсь натяк на електроенергію... Та ми знаємо, як себе зайняти у темні часи.  

  • Настільні ігри 

Найпростіший вихід — настілки, з якими можна цікаво згаяти час. Це досить бюджетний варіант дозвілля, який дозволить вам чудово розважитися з рідними. Асортимент ігор в магазинах настільки вражає, що інколи буває складно обрати лише одну. А якщо вам кортить пограти в щось нове, то можете спробувати вигадати щось самостійно.  

  • Книга 

Так, світла немає... але є гаджети на батарейках, які дозволяють навіть у темряві читати улюблені тексти без жодних проблем. Такі девайси з легкістю можна знайти в будь-яких магазинах формату One dollar store.   

  • Приладдя для спорту 

Йога в сутінках, стретчинг при свічках... звучить екзотично й дещо експериментально. Але спробувати варто. Спорт максимально відволікає від усіх “траблів” навколо і спрямовує нашу енергію на ефективне виконання вправ. Тому купівля спортивного інвентарю для домашніх занять — чудова альтернатива зомбуванню сусідських вікон.  

  • Необхідні речі для занять творчістю 

Не стримуйте себе — творіть без жодних перешкод. Звісно, вишивання чи бісероплетіння — не найкращий варіант для занять в темну пору доби, однак за наявності невеликого джерела світла можна займатися іншими видами рукоділля.  

Якщо бути чесними, то є мільйон справ, які зможуть вас зацікавити. Все залежить лише від вашого бажання... але раптом забажаєте побайдикувати і поспати зайву годинку — не відмовляйте собі у цій розкоші. Це теж потрібно.  

Бажаємо вам світлих вечорів і теплих емоцій. 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣