Чому українські водії обирають КАСКО? > СК«ВУСО»

Чому українські водії обирають КАСКО? > СК«ВУСО»

Сьогодні водії почали розуміти переваги КАСКО та все частіше замовляють страховий поліс в онлайн-режимі. Це підтверджує стаття нового номеру журналу The Banker, основана на опитуванні представників провідних СК України. Одним із респондентів виступила Ольга Кабанець — заступник Голови Правління з продажів СК VUSO. 

У своєму інтерв’ю Ольга Юріївна відзначає важливі критерії, за якими українські водії обирають КАСКО нашої компанії.

“Договір страхування КАСКО знаходиться у відкритому доступі, ми не використовуємо дрібні шрифти та заплутані формулювання, а наші менеджери завжди готові допомогти розібратися в умовах. КАСКО від СК VUSO — це простота при оформленні, швидкі виплати без довідок з поліції, технічний асистанс в подарунок та можливість виплати без візиту в страхову компанію.” 

Кожен охочий може самостійно розрахувати вартість КАСКО та обрати вигідний страховий пакет для свого авто. При цьому оформлення полісу займає декілька хвилин. А при виникненні додаткових питань ми завжди готові надати вичерпну інформацію.

З VUSO ваш автомобіль отримує надійний захист, а ви позбавляєте себе від багатьох неприємностей та зайвих витрат!

Повну версію статті читайте в 4-му номері "Банкер" та слідкуйте за актуальними новинами в офіційному телеграм-каналі журналу.

 

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣