Перевірте, в бардачку вашого автомобіля лежить 200 тис. грн? > СК«ВУСО»

Перевірте, в бардачку вашого автомобіля лежить 200 тис. грн? > СК«ВУСО»

Легенда хокею Вейн Грецкі сказав: «З тих кидків, які ти не зробив, 100% — повз воріт». До такого висновку Грецкі прийшов, підкоряючи хокейний Олімп. Його порада актуальна для всіх, хто бажає досягнути успіху. Будь то у власному бізнесі, у заняттях спортом або вирощуванні лимонів в домашніх умовах.

Як ми можемо сприймати пораду зірки хокею? Всі шанси, які ми втратили, 100% — на нашій совісті. Всі ризики, які ми не врахували, 100% — наш прорахунок. Справедливо? Можливо, але не реально. Люди не використовують всі шанси і не передбачають всі ризики в своєму житті. Це не під силу навіть таким особистостям як Вейн Грецкі.

Менеджери знають, що на роботі не можна вирішувати  за всіх. Головні завдання треба виконувати особисто, а другорядні — доручити іншим співробітникам. У житті це правило, з деякими застереженнями, теж працює. Якщо ви — автомобіліст, на вас лягає важка ноша відповідальності. Чи можливо її розділити з іншими?

За кермом ви відповідаєте не лише за себе та пасажирів. Ви несете відповідальність перед іншими водіями. При аварії, зазвичай, водії отримують стрес та травми. Серйозні ДТП не минають також без великих збитків для автовласників. Кожна поїздка — це ризик для життя водія та його гаманця. На пару секунд розслабився і потрапив в ДТП! 

Страхова компанія «ВУСО» нагадує — негода в зимовий період збільшує кількість випадкових аварій. Коли дорогу вкриває крига, а мокрий сніг замітає лобове скло — не рятує ні досвід водіння, ні дорогі зимові шини. Тому поліс ОСЦПВ не даремно лежить в бардачку вашої машини — у разі ДТП він стане у нагоді. Тільки не завжди страхової суми у розмірі 100 тис. грн вистачить для виплати компенсації.

Якщо ви «доженете» на світлофорі Skoda Octavia,  це ще не страшно. А якщо на її місці опиниться Audi Q5 або Lexus RX? Вартість ремонту після такого ДТП може бути більше ніж 100 тис. грн. Вам доведеться відшкодовувати з власної кишені суму, що перевищує ліміт виплат по ОСЦПВ. Але є альтернатива: на початку зими розширити ліміт виплат поліса автоцивілки.

Водії для цього замовляють в інтернеті поліс ДСЦВ. Водій при покупці цього поліса вирішує наскільки збільшити ліміт виплат по ОСЦПВ — від 200 до 500 тис. грн. Всього за кілька сотень гривень можна на рік збільшити суму страхового відшкодування по ОСЦПВ у кілька разів. Столичні водії, що навчені досвідом, зазвичай замовляють поліс ОСЦПВ разом з ДСЦВ.

Ми не в силах передбачити всі ризики, але від деяких з них ми можемо гарантувати собі безпеку.

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣