На сайті СК «ВУСО» можна замовити «Зелену карту» онлайн > СК«ВУСО»

На сайті СК «ВУСО» можна замовити «Зелену карту» онлайн > СК«ВУСО»

Завзяті автомобілісти, які часто перетинають в ході своїх вояжів державний кордон, вже не асоціюють розхожий вислів «гринкард» виключно з можливістю отримати посвідку на проживання у США. Для них - це назва страхової послуги, що дозволяє уникнути «головного болю» протягом подорожі. На сайті компанії водії можуть замовити поліс «Зелена карта» онлайн. Вартість такої страховки розраховується на сайті за кілька хвилин і залежить від типу транспорту, терміну дії та країн, які водій планує відвідати.

За влучним висловом відомого автора афоризмів Алонсо Арджуни, страховка необхідна для того, щоб не перетворювати форс-мажор в ля-мінор. Виїжджаючих за кордон автомобілістів може чекати чимало неприємних ситуацій, найбільша і неприємна з яких - ДТП.

Без «Зеленої карти» автомандрівник не зможе потрапити до більшості європейських і не тільки європейських країн. Зараз в орбіту міжнародної системи страхування відповідальності автовласників «Зелена карта» входять близько півсотні держав. І мова йде не тільки про Європу, а й про такі країни як Ізраїль, Туніс, Туреччина, Іран та інших.

Отже, сумнівам немає місця і питання «Купувати чи не купувати?» щодо «Зеленої карти» вирішене. У автомобіліста, що виїжджає за кордон, з'являється бажання з мінімальними витратами часу придбати страховку. Страхова компанія «ВУСО» запустила on-line сервіс для замовлення «Зелених карт».

Подбайте про покупку поліса заздалегідь. Можна почути чимало історій про те, як водії, які не встигли придбати поліс в надійній страховій компанії, купували його на кордоні, в пересувних пунктах продажів. При цьому бувало, що, заплативши чималі гроші, отримували фальшиву страховку.

Цінуйте свій час і спокій, подорожуйте під захистом страхового поліса «Зелена карта».

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣