Іспити в автошколі на “відмінно”! | СК “VUSO”

Іспити в автошколі на “відмінно”! | СК “VUSO”

Сьогодні розвінчуємо міфи про складання іспитів в автошколі. Ходять чутки, що самостійно скласти іспити в сервісних центрах дуже складно, а інколи й неможливо... Та запевняємо вас, що це не більше, ніж лякливі легенди, які не відповідають дійсності.  

Наразі система оцінювання водійських навичок зазнала значної трансформації і тепер вчитися стало простіше (і навіть вигідніше). Про все за порядком... 

  • Вчити теорію треба лише у автошколі 

Донедавна це було так, але вже з 29 жовтня 2023 року вам не доведеться відвідувати лекції на курсах водіїв. Отримати знання можна самостійно і згодом скласти іспит у сервісному центрі без свідоцтва про закінчення теоретичного курсу з автошколи.  

Це зможе значно зекономити ваші кошти. Середня вартість вивчення теорії в спеціальних закладах складає близько 6 000 грн. Якщо ж будете самостійно вивчати матеріал, то вам не доведеться витрачати такі суми. В разі потреби ви зможете в будь-який момент звернутися до репетитора, який пояснить необхідні правила.  

З практикою — без змін. Заняття з інструктором обов’язкові.  

  • На практику у вас є лише 3 спроби 

Неправда. Зміни працюють на користь учнів. З 1 серпня ніхто вас не обмежує у кількості спроб складання практичних іспитів. Перескладання можливе необмежену кількість разів протягом двох років через кожні 10 днів. Для повторного іспиту вам потрібно мати свідоцтво про проходження практичного курсу.  

  • Інспектори навмисно “валять” на іспиті 

Забудьте всі страшилки про злих інспекторів. Навряд хтось із них захоче “підставити” вас під час екзамену, адже в разі підтвердження недоброчесності їм доведеться заплатити штраф від 17 000 грн до 34 000 грн. Якщо ж це їх не навчить, то їм доведеться сказати “прощавай” своїй роботі у сервісному центрі, або заплатити вдвічі більшу суму. Навряд їм подобається така перспектива.  

До того ж ви можете не погодитись із рішенням екзаменатора і подати звернення на перегляд. Спеціальна комісія розгляне відео складання іспиту і ухвалить остаточне рішення.  Підтвердити свої дії зараз значно легше, оскільки автомобілі сервісних центрів, на яких ви складатимете екзамени повністю оснащені відеокамерами, які фіксують все до найменших деталей.  

Тому не хвилюйтеся! Все неможливе насправді можливе. Доклавши максимум зусиль, ви зможете отримати омріяне водійське посвідчення.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣