Хто небезпечніше - квартирні злодії або безвідповідальні сусіди? > СК«ВУСО»

Хто небезпечніше - квартирні злодії або безвідповідальні сусіди? > СК«ВУСО»

Вулична злочинність, крадіжки автомобілів, сутички зі стріляниною -­ такі події регулярно потрапляють в поле зору. Кожна така новина ­- цеглина, з яких будується стіна з тривоги, стресу і занепокоєння. Стіна, яка відділяє нас від спокійного життя.

Результати соціологічних опитувань, думки експертів і статистика показують, що наші побоювання виправдані. Цифри говорять самі за себе: в 2015 році в Україні зареєстровано 565 182 злочинів, а в 63% випадків люди постраждали від пограбувань та крадіжок. Показники близькі до «рекорду», встановленому у відчайдушні 90-і. Складається відчуття, що злочинність - ­ організована, а поліція ­— не дуже.

 Подивимося на ситуацію з іншого боку. Зараз складно знайти вільну банківську комірку. Це говорить про те, що люди не ризикують зберігати вдома гроші та цінності, а довіряють їх банкам. При тому, що вартість такого сервісу зростає з року в рік.

У будь-якій ситуації є вихід, але не кожен підхід до розв'язання проблеми раціональний. Ви можете в очікуванні непрошених гостей перетворити будинок у фортецю і охороняти його 7 днів на тиждень. Але більш розумно застрахувати нерухомість та майно в надійній компанії. СК ВУСО вже більше 10 років береже спокій тисяч клієнтів. Обравши другий варіант ви компенсуєте можливі збитки не тільки від крадіжки, а й від форс­мажорних ситуацій: ­

  •  сусіди вас затоплять при заміні труб у ванній; ­
  • техніка прийде в непридатність, коли напруга в мережі підскочить до 380 В; ­
  •  станеться пожежа або стихійне лихо.
  • Ви можете застрахуватися навіть від падіння літака -­ якщо ваш будинок розташований поруч з аеропортом.

Компанія ВУСО застрахує ваш будинок або квартиру, ремонт і меблі, особисті речі на суму до 200 тис. Грн. ­ Від новенького ноутбука до фортепіано, яке залишилося в спадок від бабусі. На питання «скільки це буде коштувати?» Вам відповість спеціальний калькулятор. Ми навчили його розраховувати орієнтовну вартість поліса в залежності від побажань клієнтів. Це лише один із проявів нашої турботи про своїх клієнтів. Якщо хочете дізнатися про решту -­ зв'яжіться з нами.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣