Електронне туристичне страхування для мандрівників > СК«ВУСО»

Електронне туристичне страхування для мандрівників > СК«ВУСО»

В Україні вступив в силу Закон «Про електронну комерцію» № 675-VIII від 03.09.2015 року. Тепер угоди, оформлені в електронній формі, мають таку ж юридичну силу, як і паперові договори. Для клієнтів страхових компаній це означає, що оформити деякі види страховок стане простіше і швидше. Страхова компанія ВУСО першою в Україні запропонувала електронні поліси туристичного страхування, з листопада 2015 року замовити електронну страховку можна на сайті компанії.

Тепер, якщо ви хочете відправитися, наприклад, в Європу досить:

  • замовити готель на booking.com;
  • купити квиток на tickets.ua;
  • купити туристичну страховку на vuso.ua.

Хочете переконатися в перевагах отримання поліса туристичного страхування електронним способом? Для цього необхідно зайти на сайт компанії і заповнити відповідну форму. При цьому вказуються особисті дані та контактна інформація, необхідна для складання страхового договору. За допомогою сайту можна оплатити страховку.

Якщо вибрати опцію «електронний поліс», то договір страхування буде направлений на вказану при реєстрації електронну адресу. Електронний поліс від СК ВУСО, володіє такою ж юридичною чинністю, що і оформлений на папері. Отже, немає необхідності самостійно забирати договір в офісі страхової компанії або чекати доставку документів кур'єром.

Як правило, страхова подія - це стресовий фактор. У разі настання страхового випадку необхідно подзвонити за телефонами, вказаними в страховому договорі або на сайті страхової компанії, вислухати і дотримуватися рекомендацій операторів call-центру. Обов'язково збережіть ці номери в своєму мобільному телефоні, запишіть їх на папері і зберігайте разом з іншими важливими документами, паспортом, візами, квитками.

За 6 місяців більше 1 тисячі клієнтів страхової компанії ВУСО придбали електронні поліси туристичного страхування. За цей час не надійшло жодної скарги і жодного негативного відгуку від клієнтів. Придбані поліси в нашій компанії приймають в посольствах. Страхова компанія ВУСО входить в трійку лідерів ринку з продажу електронних полісів туристичного страхування.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣