Де провести час з друзями? | СК “VUSO”

Де провести час з друзями? | СК “VUSO”

Залишився останній місяць літа, а ви з друзями так і не зібралися погуляти по Києву?? Прийшов час це виправити! Ми підготували для вас 5 столичних місць, які варто відвідати:

Музей медуз, вулиця Хрещатик, 7

Відкриває наш список Музей медуз. Чарівне місце, яке точно варто відвідати. Колекція музею налічує кілька десятків видів медуз, якими буде цікаво насолодитися з друзями.

Тропічна ферма “Планета метеликів”, проспект Академіка Глушкова, 1 ВДНГ, павільйон 11А

Просто казкова виставка-ферма живих метеликів, де їх можна взяти на руки та зробити світлину на пам’ять. Яскраві тропічні мешканці оточать і дозволять поринути у приємну атмосферу живої природи.

RIDNE кафе, вулиця Івана Мазепи, 11Б

Це затишний заклад, де можна і поснідати, і випити кави зі смачними десертами. Чудова можливість зустрітися з друзями та нарешті розповісти одне одному свої новини, відпочити та зайнятися творчими задумами.

Володимирська гірка, Володимирський узвіз, 1

Хочеться якогось гарного місця з природою? Володимирська гірка — це мальовничий парк, розташований на правому березі Дніпра. Саме тут ви можете казково зустріти світанок з прекрасними краєвидами міста і ріки.

Sunset Terrace, вулиця Протасів Яр, 23А

Хочеться подивитися фільм, але літо і, все ж таки, сидіти вдома не хочеться? Зберіться ввечері компанією в Sunset Terrace і подивіться фільм на природі. Або ви можете проглянути їхній розклад на тиждень і прийти просто насолодитися живою музикою.

Не гайте часу і вже зараз домовляйтеся куди ви підете!

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣