Чи вистачить нових лімітів по ОСЦПВ для покриття збитків по ДТП і чому варто оформляти ДЦВ? > СК«ВУСО»

Чи вистачить нових лімітів по ОСЦПВ для покриття збитків по ДТП і чому варто оформляти ДЦВ? > СК«ВУСО»

З 19 лютого 2016 року Нацкомфін збільшив виплати за полісом ОСЦПВ. Тепер сума виплати становить 300 тис. гривень, з яких 200 тис. гривень йде на покриття витрат пов'язаних з життям і здоров'ям потерпілих; 100 тис. гривень покривають витрати пов'язані з майном потерпілої сторони.

Збільшення лімітів відповідальності або ДЦВ, є доповненням до полісу "автоцивілки" і збільшує ліміти затверджені законодавчо.

На прикладі розглянемо, чи вистачає суми відповідальності за полісом ОСЦПВ на покриття витрат після ДТП? Автомобіль: Honda Accord, при зіткненні постраждала передня частина автомобіля. Експерт в сервісному центрі дав висновок у скільки обійдеться реставрація:

  • рихтування бампера - 9 956 грн;
  • відновлення капота - 35 651 грн;
  • заміна радіатора - 15 000 грн;
  • відновлення передніх крил - 27 364 грн;
  • заміна світлотехніки - 31 600;
  • вартість роботи - 15 883 грн;загальні витрати на ремонт авто склали 135 454 грн *.

Ліміт покриття за шкоду заподіяну майну становить 100 000 гривень. Витрати на реставрацію склали 135 454 гривень. Різниця склала 35 454 гривень. Винуватець повинен компенсувати цю суму потерпілій стороні. Оформлення ДЦВ зі збільшенням ліміту на 50 тис. гривень обійдеться вам в 110 гривень, сума економії в даному прикладі становитиме 35 344 гривень.

Цифри в прикладі показують, що купувати ДЦВ доцільно для сімейного бюджету. Як експерти у врегулюванні суперечок після ДТП рекомендуємо вам розширювати ліміти по полісу ОСЦПВ на 100 тис. гривень і не витрачати свій час на розгляди пов'язані з ДТП.

Додатково при покупці ДГО в СК ВУСО, ви отримаєте подарунок - карту технічної допомоги в дорозі "VUSO Assistance PLUS", яка включає в себе: заміну колеса, підвезення палива, евакуацію вашого авто в разі поломки та інші необхідні послуги в дорозі.

Детальну інформацію про тарифи та ліміти збільшення відповідальності за ДГО можна дізнатися по телефону 0 800 50 3773

* Станом на січень 2016 року. 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣