А Ви ще вірите у безкоштовну медицину? > СК«ВУСО»

А Ви ще вірите у безкоштовну медицину? > СК«ВУСО»

Куди б ви не звернулися за медичною допомогою, як би погано себе не відчували, багатьох лікарів буде цікавити ваше фінансове становище. В залежності від цього, відповідними будуть діагностика та лікування. Можливо, трапиться так, що турботливий доктор видасть вам «вітамінки» з особистих запасів, а потім запропонує відпочити на лавочці подалі від медичного закладу. Так у лікарів не виникне проблем з законом, якщо людина, яка звернулася до них за медичною допомогою, раптом надумає померти у них на ґанку.

Як би там не було, якщо захворів, потрібно лікуватися. Якщо доктора з поліклініки за місцем проживання не дуже допомагають, час згадати про медичну страховку. Добре, якщо ви працюєте в організації, що надає своїм співробітникам послугу корпоративного добровільного медичного страхування. Адже вартість медичних послуг, навіть при не дуже серйозній проблемі зі здоров'ям, завжди перевершує найсміливіші очікування. Але якщо є медична страховка, за все заплатить страхова.

Медичне страхування від СК ВУСО покриває такі ризики: гострі захворювання, ускладнення соматичних захворювань, нещасні випадки на виробництві, ускладнення перебігу вагітності.

Звичайно, корпоративне добровільне медичне страхування вигідне підприємствам. Співробітники відчувають добре ставлення з боку роботодавця, отже, краще працюють і більше дорожать своїм робочим місцем. На підприємстві зменшуються витрати на оплату лікарняних листів та на лікування співробітників, менше плинність кадрів.

Але, як не дивно, найбільше переваг корпоративне ДМС приносить саме співробітникам, чиє здоров'я раптом похитнулося. Консультації, невідкладна, амбулаторна і стаціонарна медична допомога, вакцинація, доставка медикаментів, лікувально-­профілактичні процедури і навіть стоматологічні послуги ­- все це отримає людина, якщо раптом захворіє. Причому, за рахунок страхової компанії і, зрозуміло, за умови, якщо ці медичні послуги передбачені договором страхування.

Страхова компанія ВУСО здійснює строгий «фейс-­контроль» медичних установ та співпрацює тільки з надійними, неодноразово перевіреними клініками. 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣