4 причини обрати КАСКО онлайн і не їхати в офіс страхової компанії > СК«ВУСО»

4 причини обрати КАСКО онлайн і не їхати в офіс страхової компанії > СК«ВУСО»

У розвинених країнах люди страхують автомобілі в інтернеті. Наші страхові компанії теж пропонують замовити страховку в інтернеті. Однак, більшість водіїв як і раніше оформлюють КАСКО в офісах страховиків і підтверджують слова Конфуція: «Насправді, життя простае але ми наполегливо його ускладнюємо». Можливо, вони не знають, як зручно зробити це в інтернеті?

Причина №1. Зручний сервіс

Якщо можна за 10 хвилин подати заявку для оформлення КАСКО на сайті компанії, то навіщо витрачати час на візит до офісу? При замовленні КАСКО онлайн клієнт відправляє запит в компанію коли і де йому зручно. Наприклад, в обідню перерву в офісі, або з дому на вихідних. Потім співробітники компанії зв'язуються з клієнтом, щоб з'ясувати його очікування від страховки, відповісти на питання і запропонувати оптимальний пакет КАСКО. Менеджер може надіслати клієнту договір, щоб він ознайомився з ним у спокійних обстановинах.

Причина №2. Порівнюйте умови

Ви вивчаєте умови банків, коли оформляєте платіжну карту? Скоріш за все так. Серйозно поставтеся до вибору компанії і уважно вивчіть умови договорів. Адже від цього залежить, яку компенсацію ви отримаєте при ДТП, пошкодженні або викраденні машини. Найпростіше порівняти умови на сайтах СК. Непідходящі варіанти ­ відхиліть, а привабливі - ­ вивчіть. Так ви знайдете оптимальний варіант. Якщо у вас виникнуть питання або сумніви -­ телефонуйте менеджерам страхових компаній. Наприклад, все по страхуванню пояснять співробітники СК ВУСО.

Причина №3. Економія грошей

Інтернет-­магазини заощаджують на утриманні офісів і співробітників. Тому товари в них іноді дешевше, ніж у супермаркетах. Страхові компанії, які розвивають страхування онлайн, розраховують заощадити таким же чином. Поки цим сервісом користується невелика частина наших водіїв. Щоб залучити клієнтів деякі СК пропонують знижку при оформленні КАСКО в мережі. Пам'ятайте, що остаточну вартість КАСКО вкаже менеджер.

Причина №4. Раціональний вибір

Складно зосередитися на питанні, коли люди, як то кажуть, стоять над душею. При замовленні полісу КАСКО онлайн на vuso.ua вам ніхто не заважатиме порівняти умови і обдумати рішення. Менеджер страхової не зможе нав'язати вам думку або квапити з прийняттям рішення.

Якщо ви вирішили придбати КАСКО, не тягніть з вибором. Адже ваше авто щодня перебуває в зоні ризику ­ навіть якщо стоїть на стоянці. Подивіться пропозиції страховиків. Проаналізуйте, якій страховій компанії можна довіряти. Зокрема, почитайте відгуки її клієнтів. Це лише частина корисної інформації про страхування, яку ви отримаєте в мережі.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣