Страхування промислових дронів DJI > СК«ВУСО»

Страхування промислових дронів DJI > СК«ВУСО»

Компанія VUSO разом з інтегратором рішень DJI в Україні QUADRO.ua запустили партнерський проєкт по страхуванню промислових дронів та агрокоптерів DJI.

Програма передбачає страхування ризиків (пошкодження, знищення, втрата через аварії, протиправні дії чи стихійні лиха). Однією з опцій програми є страхування відповідальності, що включає компенсацію за шкоду, заподіяну життю, здоров’ю та/або майну третіх осіб.

Проєкт спрямований на підтримку зацікавленого у впровадженні інноваційних технологій бізнесу. Насамперед це геодезичні, маркшейдерські, енергетичні та аграрні компанії, фермери та підприємці, які надають послуги обприскування коптерами.

VUSO входить у ТОП-10 страхових компаній в Україні. Виплати до 10 робочих днів після подачі всіх необхідних документів. Є можливість спрощеної системи врегулювання ситуацій без звернення до компетентних органів.

QUADRO.ua — офіційний партнер DJI, DJI Agriculture, DJI Enterprise та DJI Education в Україні з 2013 року. Просуває, продає та здає в оренду продукцію DJI, забезпечує офіційну гарантію від виробника та надає технічну підтримку на базі власного сервісного центру, сертифікованого DJI.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣