Страхування промислових дронів DJI > СК«ВУСО»

Страхування промислових дронів DJI > СК«ВУСО»

Компанія VUSO разом з інтегратором рішень DJI в Україні QUADRO.ua запустили партнерський проєкт по страхуванню промислових дронів та агрокоптерів DJI.

Програма передбачає страхування ризиків (пошкодження, знищення, втрата через аварії, протиправні дії чи стихійні лиха). Однією з опцій програми є страхування відповідальності, що включає компенсацію за шкоду, заподіяну життю, здоров’ю та/або майну третіх осіб.

Проєкт спрямований на підтримку зацікавленого у впровадженні інноваційних технологій бізнесу. Насамперед це геодезичні, маркшейдерські, енергетичні та аграрні компанії, фермери та підприємці, які надають послуги обприскування коптерами.

VUSO входить у ТОП-10 страхових компаній в Україні. Виплати до 10 робочих днів після подачі всіх необхідних документів. Є можливість спрощеної системи врегулювання ситуацій без звернення до компетентних органів.

QUADRO.ua — офіційний партнер DJI, DJI Agriculture, DJI Enterprise та DJI Education в Україні з 2013 року. Просуває, продає та здає в оренду продукцію DJI, забезпечує офіційну гарантію від виробника та надає технічну підтримку на базі власного сервісного центру, сертифікованого DJI.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣