Прощавай, 2022-й! Підсумки року від VUSO ⭐ СК VUSO

Прощавай, 2022-й! Підсумки року від VUSO ⭐ СК VUSO

Не буде перебільшенням, якщо ми скажемо, що для українців 2022 рік став надскладним випробуванням. Усі ми прийняли нову реальність та навчилися жити в умовах воєнного часу. Команда VUSO не стала винятком. Яким був для нас цей рік?

  • 24 лютого — нова точка відліку

Саме цей день поділив наше життя на “до” та “після”. Вже в перші години повномасштабного вторгнення компанія розпочала процес адаптації до реалій війни. Завдяки швидкому реагуванню ми продовжували доброчесно виконувати свої зобов’язання перед клієнтами та партнерами. Окрім цього, нам вдалося зберегти наш колектив і згодом прийняти нових працівників.

  • Сила сміливості

Найбільша перевага українського народу в тому, що він зміг миттєво об’єднатися і чинити спротив ворогу. Частина працівників VUSO відразу стали на захист своєї Батьківщини та приєднались до волонтерських ініціатив по всій Україні. Їхні історії ви можете знайти в наших постійних рубриках  #про_сміливість та #про_волонтерство. Сама ж компанія постійно активно підтримувала Збройні сили України. 

  • VUSOблива турбота в особливі часи

Наша компанія першою зреагувала на виклики сьогодення і створила унікальний продукт КАСКО “Patriot” — автострахування, яке, окрім покриття стандартних ризиків, захищає фінансову стабільність від наслідків війни. Власники таких полісів можуть розраховувати на компенсацію шкоди, отриманої внаслідок воєнних дій, в розмірі до 10% від вартості авто.

  • СК “АСКА” приєднується до VUSO

24 серпня стало символічним днем в історії компанії. В День незалежності України акціонери страхової компанії “VUSO” оформили придбання “УАСК АСКА” з метою створення великого гравця з українським капіталом на страховому ринку. Результатом укладеної угоди стало повне об’єднання компаній під єдиним брендом “VUSO”.

  • Сильні, коли разом

Повномасштабна війна не стала перепоною для співпраці “VUSO” з іншими представниками українського бізнесу. Цьогоріч ми заручилися підтримкою багатьох брендів, зокрема “АЛЛО”, “IQOS”, “Jet.ua”.

  • Страхова компанія року — 2022

Результатом нашої наполегливої праці стало визнання та отримання нагороди “Страхова компанія року” від Міжнародного фінансового клубу “Банкір”. Високий рівень відкритості та доступності інформації про діяльність, виконання вимог законодавства, ідеальна репутація, робота згідно з міжнародними стандартами якості, доброчесність у взаємодії з клієнтами та ефективність менеджменту стали основними критеріями у виборі переможця.

2022-й назавжди ввійде в історію компанії як рік викликів. Попри всі негаразди ми змогли не лише зберегти власну стабільність, а й безупинно покращували свої позиції на страховому ринку. VUSO й надалі буде працювати задля збереження української економіки та безумовної перемоги нашої країни. 

Далі більше! Слава Україні!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣