Про сміливих. Гончаров Назар > СК«ВУСО»

Про сміливих. Гончаров Назар > СК«ВУСО»

«Бути сміливим» означає «бути українцем». З цим навряд хтось зможе посперечатись, адже саме наш народ став символом незламності та героїчного опору. У перші дні повномасштабного вторгнення українські військові блискавично руйнували план захоплення Києва за три дні. Замість бліцкригу російська армія отримала потужну відповідь ЗСУ, до лав яких приєдналися і наші працівники.

«Я виїхав в Київ 24 лютого по обіді, щоб воювати. Це було заплановано. Для таких обставин вже був готовий план дій», - розповідає боєць піхоти Гончаров Назар, який до вторгнення працював аварійним комісаром VUSO. Якою ж була його історія сміливості?

Чи вірили Ви в те, що Росія вже здійснить повномасштабне вторгнення?

 Я очікував. Було розуміння, що повномасштабне вторгнення все ж відбудеться.

 

 

       Як відреагували рідні?

Мама вже знала, що так буде. Їй лишилося це просто прийняти. У нас в сім’ї також батько воює. Яке тут могло бути інше рішення? Сталося, те що сталося.

Як проходять Ваші дні в ЗСУ?

Війна – це рутина: це достатньо важко і морально, і фізично. Це щоденне виснаження. Кожен день ми повинні бути маленьким механізмом у цій великій системі і виконувати поставлені задачі.

Що найбільше вразило після 24 лютого?

Я не очікував, що настільки люди згуртуються навколо війни. Мене вразило те, як піднялася суспільна самосвідомість і національний опір. Цей опір, який почала чинити Українська держава, вразив усіх.. Тут треба віддати належне тим людям, які навіть ніколи не тримали зброю у руках. Також вразив волонтерський рух. Хочу відзначити, що наша компанія (прим. ред. VUSO) дуже сильно допомагає з нашими потребами. Якщо щось треба, то тут завжди готові допомогти. Це і є та самосвідомість. Вони допомагають не менше, ніж ті, хто стоять з автоматами на фронті. Кожен мусить зробити для себе вибір і займатися тим, що приноситиме користь. Коли людина виконує якісно роботу у себе на місці і там має набагато більший відсоток корисної дії, то вони і мають цим займатися.

Ми вкотре дякуємо нашим воїнам, які щодня боронять нас від ворога, зокрема і Назару. Сподіваємося, що вже зовсім скоро кожен захисник та захисниця повернеться додому і з хорошими новинами про перемогу!

Слава Україні!

 

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣