Ковід “Кракен” атакує Європу. Як розпізнати хворобу і захистити себе від негативних наслідків? ⭐ СК VUSO

Ковід “Кракен” атакує Європу. Як розпізнати хворобу і захистити себе від негативних наслідків? ⭐ СК VUSO

Хоч Всесвітня організація охорони здоров’я не вважає цей варіант ковіду більш небезпечним, нехтувати своїм здоров’ям не варто. Як же розпізнати “Кракена”?

 

ВООЗ не виокремлює специфічних мутацій захворювання. Частіше всього його симптоми схожі на звичайну застуду. Та вчені наголошують на тому, що цей штам найбільш стійкий до імунної реакції організму людини та здатний викликати серйозні проблеми зі здоров’ям у людей похилого віку та осіб зі слабким імунітетом. Завдяки своїй високій активності зв’язування з клітинами людини він є значно заразнішим від попередніх варіацій covid-19.

Основні симптоми:

  • лихоманка;

  • відчуття сильної слабкості;

  • головний біль;

  • біль у м’язах;

  • нежить;

  • першіння в горлі;

  • кашель і чхання;

  • біль у животі;

  • діарея.

Ознаки хвороби можуть стати помітними на 3-5 день після інфікування. Характерний симптом - втрата смаку та нюху - може зустрічатися, але значно рідше, ніж при інших штамах. 

Найефективнішим способом захисту здоров’я є вакцинація. Радимо завчасно проконсультуватися з лікарем щодо планування щеплення. 

А щоб захистити свій гаманець від непередбачуваних витрат, радимо потурбуватись про наявність відповідного виду страхування, а саме добровільного медичного страхування для тих, хто перебуває за межами України, та страхування від covid-19 для тих, хто знаходиться в країні. 

Якщо ви знаходитесь за кордоном, варто оформити добровільне медичне страхування з покриттям COVID-19 від VUSO. До кожного страхового поліса входить базовий пакет захисту від коронавірусу, який включає тестування застрахованого коштом компанії (в разі негативного результату Застрахований оплачує тестування на COVID-19 самостійно), амбулаторне/стаціонарне лікування 14 днів, організація й оплата медичної евакуації хворого, витрати на зворотний квиток до місця постійного проживання для хворого у разі, якщо він пропустив свій плановий рейс через стаціонарне лікування.

Аби запобігти всім ризикам, клієнти часто обирають розширений пакет послуг, який передбачає: до 10 000 у.о. на діагностику та лікування хвороби, франшиза - 0 у.о., тестування при наявності симптомів, тестування всіх Застрахованих, зазначених у полісі, в разі підтвердження зараження в одного з них., амбулаторне/стаціонарне лікування без обмеження днів у межах страхової суми, обсервацію Застрахованих, зазначених у полісі, організація і оплата медичної евакуації хворого, витрати на зворотний квиток всім Застрахованим у полісі, контрольне тестування застрахованих COVID19-інфікованих (не більше 2-х разів).

Якщо ж ви перебуваєте в Україні, то можна оформити страхування від COVID-19 терміном на 6 або 12 місяців. Ми пропонуємо обрати один з трьох пакетів: “Лайт” зі страховою сумою - 50 тис. грн, “Стандарт” - 70 тис. грн, “Преміум” - 200 тис. грн. Застрахувати своє здоров’я може особа віком до 59 років. Страхування покриває випадки інфікування, ускладнень внаслідок захворювання, негативних наслідків вакцинації та летальних наслідків. 

Обирайте те, що потрібно вам! Ми ж забезпечимо максимально якісне обслуговування, швидку організацію медичної допомоги та професійне лікування.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣