Е-поліс: переваги та можливості ⭐ СК VUSO

Е-поліс: переваги та можливості ⭐ СК VUSO

Проблеми бувають різні: під час перебування за кордоном змінились плани і вам треба продовжити дію медичної страховки; потрібно їхати за межі України, однак у вас немає “Зеленої карти”; ви забули оформити ОСЦПВ, але вже зранку вам потрібно вирушати в інше місто… Рішення тут одне – дистанційне оформлення е-поліса.

Е-поліс – це документ в електронному вигляді, який підтверджує факт страхування. Він має таку ж силу, як і паперовий. Найголовніша перевага таких полісів - вони завжди під рукою, адже їх можна завантажити на будь-який гаджет і в разі потреби показати на кордоні, в медичних закладах чи представникам поліції. До того ж автоцивілка буде завжди доступна в додатку ДіЯ, які під час оформлення ви вкажете свій ідентифікаційний код.

Загалом, оформлення такого поліса значно полегшує життя, адже це економить ваш час і не потребує відвідування офісу страхової компанії. Все, що необхідно, - це телефон, планшет чи комп’ютер із доступом до інтернету! Оберіть потрібний вид страхування на сайті компанії, заповніть необхідну інформацію, оплатіть послугу і вуаля - електронний поліс вже на вашому емейлі. 

Ще одна беззаперечна перевага - можливість оформлення з будь-якої точки світу! Особливо це стало актуально після 24 лютого: люди перетнули кордон без “зеленої карти” та медичного страхування, оскільки влада європейських країн послабила умови в’їзду для біженців. Згодом всі правила відновили і українці постали перед проблемою, як оформити поліси, адже медичне страхування там дуже дороге, а автомобілі, які зареєстровані в Україні, можуть страхувати лише українські компанії. Тоді наших громадян виручила можливість придбання е-полісів через сайти страховиків. 

Врешті-решт, придбання е-полісів ОСЦПВ та “Зеленої карти” – це додаткова гарантія безпеки, адже таким чином договір формується безпосередньо в базі даних МТСБУ.

Тому пам’ятайте, що е-поліс від VUSO – це лише про переваги!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣