Захист електростанцій MASWES™ від VUSO | СК “VUSO”

Захист електростанцій MASWES™ від VUSO | СК “VUSO”

Сучасні рішення для енергетичної стабільності вже в Україні! Словацько-українська група компаній «PATRIOT-NRG» здійснила перший публічний запуск мобільної автономної сонячно-вітряної електростанції MASWES™.

Особливість моделі MASWES™ 1/10 полягає у її компактності, функціональній завершеності та можливості постачати енергію як із підключенням до центральної електромережі, так і суто автономно завдяки акумуляторним батареям.

Про захист гібридної електростанції подбала страхова компанія «VUSO». Таке рішення є гарантією стабільної роботи та безпеки інвестицій. Страховик гарантує підтримку у разі пошкодження майна та захист відповідальності перед третіми особами під час провадження господарської діяльності. 

Запуск електростанцій відбувся 9 серпня 2024 року на Закарпатті за участі спеціалістів з України та Словаччини. 

Впровадження технологій «зеленої енергетики» вже стало необхідністю для Словаччини, України та всього світу. Подібні системи забезпечують безперебійне функціювання багатьох процесів у різних галузях. Особливої ваги вони набули в умовах енергетичної кризи, спричиненої воєнними діями на території нашої держави. 

Довідка. PATRIOT-NRG – це словацько-українська група компаній, яка прагне розвивати екологічно безпечні джерела енергії та підвищувати обізнаність населення про важливість дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Новий інноваційний продукт, мобільна автономна сонячно-вітряна електрична станція (MASWES™), є найбільш економічно ефективною електростанцією на ринку, прототип якої був запущений у червні 2024 року. Команда PATRIOT-NRG розробила проєкт MASWES™ з бажанням отримати більш потужну, доступну та надійну енергію. 

СК VUSO – компанія з українським капіталом, яка була створена у 2001 році. За період своєї діяльності страховик зарекомендував себе як надійного гравця на ринку страхування, про що говорить чинний рейтинг фінансової стійкості uaAA, присвоєний рейтинговим агентством “Стандарт-Рейтинг”. VUSO спеціалізується на моторному, медичному, туристичному страхуванні як для корпоративних клієнтів, так і приватних осіб.

 
 

 

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣