З Днем захисників та захисниць України!

З Днем захисників та захисниць України!

“Хто твій герой?”, – звичайне питання, на яке можна почути сотні відповідей: “Мій чоловік! Він на передовій. Окрім того, що воює там, ще й знаходить сили мене підтримувати” або “Старший братик! Він пішов виганяти злодюжок, які прийшли в нашу Україну”, хтось скаже “Моя дочка! От ніколи не міг уявити собі, що вона стане снайпером. А тут прийшла і сказала, що йде в ЗСУ”, “Синочок. Він звільняв захоплені території”, а ще “Мама. Пішла парамедиком і тепер рятує життя на передовій”… І кожна з них правильна!

Їх вчинки вже давно перевершили подвиги Геракла, а вмінню захищати свою країну може позаздрити навіть Капітан Америка. Уявіть собі, тепер вони стають кумирами молоді, а не голівудські актори та рок-зірки. 

Навряд існує слово, яке помістить в собі всю вдячність, яку ми відчуваємо до кожного захисника та захисниці України. Однак більше за слова важать наші вчинки. Сьогодні наше “дякую” – це допомога військовим, які роблять все, аби щоранку ми прокидались вільним народом в незалежній країні.

VUSO з перших днів повномасштабного вторгнення активно підтримувала ЗСУ, купила і переобладнала 20 автомобілів та передала їх військовим. Компанія й надалі продовжує обслуговувати ці автівки та ремонтувати їх власним коштом.

За запитами військовослужбовців придбала 3 коптери, 2 системи “Старлінк”, 40 рацій, 2 зарядні станції, планшети та засоби зв’язку. Окрім того, VUSO надала й фінансову підтримку – 2 000 000 грн було перераховано в різні фонди на підтримку ЗСУ. Компанія продовжує допомагати військовим, передаючи всю необхідну техніку, амуніцію та речі першої потреби, а також надає гуманітарну підтримку своїм працівникам, їх родичам та близьким. 

Та і цього, напевно, буде замало, адже подвиг наших військових – безцінний. Ми вдячні всім, хто щодня ризикує своїм життям заради нашої свободи, хто усіма силами наближає перемогу, а також тим, хто за волею долі повернулися додому “на щиті” і стали нашими янголами-охоронцями. 

Дякуємо вам, наші захисники та захисниці.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣