З Днем Незалежності, Україно! > СК«ВУСО»

З Днем Незалежності, Україно! > СК«ВУСО»

Цьогоріч наш День Незалежності – День незламності. Ось вже рівно пів року український народ відстоює право бути вільним на своїй землі. Ці 6 місяців стали випробуванням, яке не лише вкотре об’єднало нас, а й показало всьому світу міць та сміливість українців. 182 дні ми маємо одну мету на всіх – перемогу України. 

Кожен з нас робить усе, щоб наблизити цей день. 

Тепер нам вже відомо, що справжні супергерої – це прості люди, які носять піксельний камуфляж з прапором України на шевронах, медичні халати і спортивні костюми, в яких зручно волонтерити.

Це чоловіки та жінки, які ризикуючи власним життям,  захищають нас та наші кордони. Це бабусі та дідусі, які збивають консервацією дрони та відбирають в окупантів цілі вантажівки боєприпасів!

Це представники бізнесу, які попри все продовжують працювати для покращення української економіки та допомоги нашим військовим. Це дітки, які попри свій ще зовсім юний вік заробляють гроші і без жодних роздумів віддають їх на потреби ЗСУ.  І це все заради того, аби ми могли й мріяти, будувати, перемагати… і жити в незалежній Україні.

СК VUSO дякує всім, завдяки кому ми сьогодні вкотре можемо сказати: “З Днем Незалежності, Україно!”.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣