З Днем народження, VUSO! ➢ Блог страхової компанії VUSO

З Днем народження, VUSO! ➢ Блог страхової компанії VUSO

Чи могли ми уявити 21 рік тому, що станемо однією з найбільших страхових компаній в Україні? Безумовно, так! Від самого початку ми поставили собі мету – не зупинятись попри всі перепони і рухатись вперед. За цей час відбулось чимало вагомих подій, які вплинули на наш розвиток. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами.

У 2001 році в Донецьку з’явилась компанія “ВУСО”. Це був перший крок до створення одного з найбільш потужних гравців на страховому ринку. 

2004 рік приніс нам новий привід для радощів – наші амбіції виявились настільки великими, що їм стало “затісно” в Донецьку. Саме тоді компанія розширила свою мережу і наші офіси почали з’являтись і в інших містах.

Секрет нашого успіху полягає в єдності. Не вірите? А якщо ми скажемо, що маємо власне свято? З 2011 року в нашій компанії щорічно відбувається VUSOвка – найочікуваніша подія для працівників, де ми всі разом відпочиваємо від робочих буднів.

Наполеглива праця повинна приносити свої плоди і визнання. У 2012 ми стали “Лідером страхового ринку” за версією Міжнародного фінансового клубу “Банкиръ”. Але це не єдина наша нагорода: ми неодноразово отримували перемоги Національної премії журналу “InsuranceTop” та Всеукраїнського конкурсу “Страхова компанія року”.

Нова ера компанії розпочалася у 2016 після проведення ребрендингу. Саме тоді з’явилося наше “вусате” лого. VUSO завжди крокує в ногу з часом. У 2017 році ми стали першими, хто оформив електронні поліси ОСЦПВ. 

2019 став визначним для нас, оскільки ми отримали рейтинг фінансової стійкості “uaAA”, який є важливим показником стабільності.

У 2020 ми дізналися, що таке “ковід”. Попри всі виклики ми продовжували працювати і надавати більшість послуг в онлайн режимі.

2022 рік. Акціонери СК “VUSO” придбали СК “АСКА”. Відтак стартував початок приєднання компанії “АСКА” і спільна робота під єдиним брендом “VUSO”. 

Разом з тим ми зрозуміли, що немає нічого ціннішого за любов, людські цінності та життя в мирній країні. З початку повномасштабного вторгнення ми продовжили відповідально працювати задля збереженння української економіки, наші працівники приєднались до лав воїнів та волонтерів для наближення омріяного дня перемоги над росією, а компанія всіляко допомагає ЗСУ та благодійним фондам.

А що буде у 2023? Буде мир і розвиток в Києві, Харкові, Маріуполі, Запоріжжі, Херсоні… в Донецьку, Луганську і в Криму. В нашій Україні!

Слава Україні! Героям слава! 

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣