СК 'ВУСО' стала партнером ралійного екіпажу > СК«ВУСО»

СК 'ВУСО' стала партнером ралійного екіпажу > СК«ВУСО»

Сьогодні, 16 квітня 2013 року, у конференц-залі готелю "Рамада Донецьк" ("Ramada Donetsk") відбулась прес-конференція за участю донецького ралійного екіпажу та представників правління СК «ВУСО», між якими під час заходу було підписано партнерську угоду.
  Розвиток ралі в Україні поступово досягає таких висот, коли участь великих компаній у змаганнях Чемпіонату і Кубка України з цього виду спорту стає таким же природним, як і в змаганнях світового масштабу. І приємно зазначити, що СК «ВУСО» стала першою українською страховою компанією, яка виступає партнером подібних заходів. «Краща в автострахуванні» компанія стала партнером найбільш перспективного донецького екіпажу в українському ралі «Денис Сидоров - Олександр Бондарєв».
   Як зазначила голова Правління страхової компанії «ВУСО» Олена Мітроніна, «в рамках нашої співпраці з командою «Денис Сидоров - Олександр Бондарєв», ми хочемо привернути увагу всіх учасників дорожнього руху до проблем безпеки на дорогах, дотримання правил дорожнього руху водіями і пішоходами».
   За словами директора з маркетингу СК «ВУСО» Бориса Ратанова, «необхідно зазначити, що страхова компанія в цьому випадку виступає саме партнером ралійного екіпажу, оскільки спонсор вкладає гроші і спостерігає за тим, що відбувається, а ми є партнерами, тому що завжди готові підставити хлопцям своє плече і надати підтримку не тільки матеріальну, але й моральну».
   В ході прес-конференції пілот ралійного екіпажу Денис Сидоров і штурман Олександр Бондарєв поділилися з присутніми планами на 2013 рік: екіпаж повернувся в Чемпіонат України після річної перерви і має намір займати лише призові місця, адже він повернувся з новими силами, з новим прагненням до перемоги і новим більш потужним автомобілем - Mitsubishi Lancer Evo X, який був підготовлений за вимогам групи N4. «Весь сезон 2012 року мені довелось пропустити через хворобу», - поділився пілот донецького ралійного екіпажу, - «Головним у цей момент була підтримка мого друга і штурмана Олександра, який відмовився виступати з іншими пілотами: він також прийняв рішення пропустити сезон і стартувати в наступному році нашим екіпажем. Але їхати після річної перерви на тій же самій техніці - це крок назад. Єдиним правильним рішенням з точки зору розвитку і підвищення майстерності було змінити клас. Було проведено колосальну роботу зі збору інформації про топові класи машин в українському Чемпіонаті.І в результаті ми вирішили придбати Mitsubishi Lancer Evo X. Машину підготувала Литовська компанія EAMV. Цей автомобіль кардинально відрізняється за швидкістю і складністю конструкції, в порівнянні з нашою попередньою ралійною машиною ВАЗ 2113. Він побудований за вимогами міжнародної групи N4 і дозволяє їхати на ньому як Чемпіонати України, так і будь-які інші ралійні серії, включаючи Чемпіонат Світу і Європи», - розповів Денис Сидоров.
   Всі бажаючі змогли побачити новий болід, який представили під час прес-конференції. «Я вдячний страховій компанії «ВУСО» за допомогу і підтримку нашого екіпажу і сподіваюсь, що ми спільними зусиллями будемо домагатися успіхів: ми в ралійному спорті, а ви на страховому ринку!» - зазначив Денис Сидоров.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣